Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Exclusief

In onze selectie dames carnavalskleding exclusief vind je exclusieve carnavalskleding die niet overal verkrijgbaar is. Deze exclusieve carnavalskleding wordt ook wel toneelkleding genoemd omdat het vervaardigen van deze kleding met de hoogst mogelijke zorg is gedaan. De toneelkleding gaat dan ook, mist goed onderhouden, zeker langer mee. We hebben een selectie gemaakt van complete exclusieve (thema-) carnavalskleding maar ook op zichzelf staande items als een (lapjes-) piratenjas of rock ‘n roll jurk.

 

Resultaat 1–32 van de 183 resultaten wordt getoond

Exclusieve carnavalskleding dames

Bij exclusieve Carnavalskleding dames denk je natuurlijk aan prinsessen jurken, markiezen en beroemdheden. En dat klopt ook wel een beetje. Maar je vindt er bovenal exclusieve kwaliteit carnavalskleding dames die je niet zomaar overal kunt vinden. Jurken jassen en kostuums om zuinig op te zijn. Het is dan ook toneelkwaliteit. Carnavalskleding die met zorg gemaakt is om langer mee te gaan dan 1 x carnaval. Je moet het natuurlijk wel goed onderhouden.

Exclusieve carnavalskleding voor party animals

Kortom wanneer je iets kiest uit de collectie exclusieve carnavalskleding, dan weet je zeker dat je iets goeds hebt. Een opvallende carnavals jas of Lodewijk XVII lakeien jas met dubbele knopenrij, je zou ze zo elke dag willen dragen. Of een waanzinnig mooie prinsessenjurk, die je prima zo naar je bruiloft zou kunnen aantrekken. Bijzondere jassen en jurken die je ook prima nog naar een feestje of schouwburg première kunt aantrekken of naar een diploma uitreiking of inauguratiefeest.

Voor weinig geld exclusieve carnavalskleding dames

Wie weet hoeveel geld ze in Brazilië aan de carnavalskostuums besteden zal €499 absoluut geen geld vinden voor exclusieve carnavalskleding. Alle waarde heeft zijn prijs. Maar we hebben ook al items voor veel minder geld, zoals de Rock n rol jurkjes met polkadots voor maar €49. Al onze exclusieve items kom je ook tegen in de andere categorieën, we hebben ze er hier alleen apart uitgelicht.

Exclusieve carnavalskleding lapjesjas

Dit zijn met de handgemaakte jassen, waarvan er dus niet eentje hetzelfde is. Dat is met recht exclusief te noemen, en dat voor nog geen 70 euro. Je vindt ze ook terug bij het thema carnavalsjassen, maar je kunt ze alleen in de winkel passen én kopen te Valkenswaard. Dus niet online. Wie dat wel wil heeft nog keuze genoeg bij bijvoorbeeld Boerenbruiloft carnavalskleding of Historische carnavalskleding. Hier vind je ook hele exclusieve Carnavalskleding dames en jassen waar napoleon jaloers op zou worden.

Fop & Feestwinkel