Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Home Themafeest Gay Pride Gay pride accessoires
Filters

Gay pride accessoires

Op de Gay Pride parade zie je mensen uit alle geleding van de samenleving voorbijkomen die solidair zijn met LBTG-ers. Mensen die dus een andere relatie nastreven dan de traditionele man-vrouw verhouding die al jarenlang de hoeksteen van de samenleving vormt. Organisaties willen laten blijken dat lesbiennes, homo’s, biseksuelen, maar ook transgenders welkom zijn. Ze kunnen dit heel makkelijk laten zien door het gebruik van subtiele Gay Pride accessoires op

Resultaat 1–32 van de 81 resultaten wordt getoond

De kleurrijkste Gay Pride accessoires

Bij de gaypride draait alles om kleur en kleur bekennen. Geen wonder dat roze de boventoon voert. Roze is van oudsher een symbool voor lesbiennes en homoseksualiteit. Roze accessoires zijn dus altijd goed wanneer je een statement wilt maken op éen gaypride dag. Wil je laten zien dat je je huiswerk goed gedaan hebt, dan kom je ook met iets van een regenboog uit de kast, bijvoorbeeld een pruik of sjaal. De regenboog staat voor de diversiteit van de samenleving, dat mensen zich niet in een hokje willen laten stoppen, zelfs niet man of vrouw. Transgenders zijn mannen of vrouwen die in hun hart zich eigenlijk meer man of vrouw voelden dan op grond van hun uiterlijk en sekse “normaal” zou zijn.

Ruimdenkendheid laat zich niet in Gay Pride symbolen of accessoires vangen

Gay Pride accessoires zijn heel divers van aard. Het hangt er maar net vanaf wat je wilt uitstralen. Met een pruik, een paar valse wimpers en een gekleurde bril kom je al een heel eind. Wil je wat meer provoceren, dan is een zweep of een rubberen masker misschien wel iets voor jou. Laat je fantasie maar eens goed werken, dat is gelijk een goede manier om te checken waar jij staat. Ben je wel zo ruimdenkend als je beweert, of zijn er ook grenzen? Omdat heel veel dingen om seksualiteit draaien en jouw beleving daarvan, kun je nog heel bijzondere ontdekkingen doen.

Gay Pride accessories voor een open mind for a different view

Bij de Gay Pride accessoires draait alles om je fantasie, dus ga er maar eens lekker voor zitten. Het helpt natuurlijk om allerlei leuke dingen te bekijken. Bij de online fop- en feestwinkel weten ze als geen ander jouw fantasie te prikkelen. Het fijne ervan is dat het binnen de grenzen van het fatsoenlijke blijft, hoewel er best dingen te vinden zijn die tegen het randje aan hikken. Hoge laarzen, tiara’s, felgekleurde sjaaltjes en glitters zorgen ervoor dat je dagelijkse kleding ineens een stuk hoger schoort op de lat van LBTG. Daarmee zijn Gay Parade accessoires ook prima geschikt als een soort knipoog naar de “gewone” man of vrouw. Diep in ons hart willen we allemaal wel eens wat anders, of niet soms? Met iets simpels als een glitterhoedje op een eenvoudig herenpak maak je al een statement.

Fop & Feestwinkel