Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Home Themafeest Gay Pride Gay pride versiering
Filters

Gay pride versiering

Ga je zelf een Gay Pride Parade organiseren? Bijvoorbeeld omdat je dat een leuk thema vindt voor een vrijgezellen feest? Dan kun je hier heel veel leuke Gay Parade versiering vinden. Slingers en ballonnen natuurlijk in de geijkte roze kleuren, maar ook de regenboog is ruim vertegenwoordigd.

Toont alle 4 resultaten

Wie nog niet wist dat de regenboog het symbool is voor transgenders en iedereen die zich niet in een hokje wil laten stoppen, weet dat nu wel.  Verbinding, ruimdenkendheid en diversiteit horen bij de regenboog. Een prachtig symbool dus om terug te laten komen in je Gay Pride versiering.

Gay Pride versiering met een knipoog

Voor degene die het allemaal vooral luchtig en leuk willen houden zijn roze slingers en ballonnen geschikt. Ook de rest van de ruimte kun je versieren met roze kleuren en glitters. Wie dat nogal afgezaagd vindt en liever met iets originelers voor de dag komt, staat voor een grote uitdaging. Hoe kun voor bijvoorbeeld zoiets precairs als een transgender meisje dat eindelijk Mick heet in plaats van Megan, een statement maken met Gay Pride versiering?

Originele Gay Parade versiering voor transgenders

Bij transgenders mag de Gay Pride versiering best wat ingetogener zijn. Speel vooral in op wat de persoon in kwestie mooi vindt. Houdt degene wel of niet van veel kleur, gedoe en opsmuk? Want hoewel de doorsnee Hollander vooral denkt aan travestieten en homo’s `a la Gordon en Gerard Joling, zijn er genoeg mensen die liever onopvallend door het leven gaan.  De werkelijkheid is veel complexer en uiteraard veel minder zwart-wit. Vandaar het symbool van de regenboog dus, waarin àlle kleuren voorkomen en passen.

Speel op safe: kies de regenboog als Gay Pride versiering

Wanneer je gebruik maakt van de regenboogkleuren is je Gay Pride versiering voor iedereen acceptabel; de regenboog zorgt ervoor dat niemand zich overgeslagen voelt. Iedereen is inclusief. Party poppers, hartjes versiering en flowerpower lampionnen doen het ook heel goed op je Gay Pride feest. Kijk ook eens bij de scene setters wanneer je ruimhartig je gay of transgender dochter of zoon (nu wordt het ingewikkeld), wilt verrassen.

Ook de tafel komt uit de kast

Bij ieder feest hoort lekker eten, dus heb je een Gay Parade feest, dan komen er ook roze hapjes en gekleurde regenboog muffins op tafel. Roze confetti of regenboog strooisels doen het prima als versiering van je Gay Pride tafelschikking. Denk verder ook aan bijvoorbeeld de kleur van de tafelkleden en het bestek. Knalroze tafelkleden en dito bordjes passen prima bij het LBTG thema. Zoek je gay pride kleding? Check dan hier. Maar denk ook eens aan de uitnodigingen. Wil je zo origineel mogelijk voor de dag komen, dan maak je die natuurlijk zelf, waarbij je rekening houdt met de persoonlijke wensen van het (roze) feestvarken.

Fop & Feestwinkel