Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Glitter en Glamour

Glitter en Glamour is op elk feestje en dus ook carnaval een prima insteek. Glitter en Glamour carnavalspakken nemen je mee naar de wereld van de showbizz. Stiekem willen we allemaal graag de rijke bink uithangen of de showgirl. Gehuld in bont en veren en veel bling bling waan je je even een beroemdheid op de rode loper. Grote zonnebril en flaphoed verhogen je aanzien en natuurlijk een (nep-) chihuahua of een boa constrictor. Hoe gekker, hoe beter want het enige wat je wilt is opvallen.

 

Resultaat 1–32 van de 48 resultaten wordt getoond

Body guard voor glitter en glamour types

Kies je voor het thema glitter en glamour dan kun je daar natuurlijk heerlijk op voortborduren. Laat je vergezellen door een (twee of meer mag natuurlijk ook) body guard en steek hem (of haar) in één van de gekke pakken die we ook hebben. Kies voor een extra groot sixpack of voor een dikke politieagent met fout visnethemdje. Je body guard kan natuurlijk ook in een mafia outfit gaan. Pas wel op dat jij degene bent die glittert en schittert, dus laat je niet overtroeven door je begeleiders.

Sexy glitter en glamour carnavalspak

Waan je de (ijs)koning van het feest en steek je in een discopak of glittervest. Een blouse met ruches mag natuurlijk ook. Kom je inspiratie te kort, kies dan een beroemdheid uit en kijk wat hij aan heeft. Je zult zien dat je ook met een gangster kostuum (kijk bij mafia carnavalskleding) of een koningsmantel (zie sprookjes) behoorlijk glamourous te voorschijn kan komen. Of ga als één van de leden van Village people. Dan kun je kiezen uit wel 6 verschillende types; Indiaan, cowboy, politieagent, biker, leernicht, bodybuilder etc. Kortom, eigenlijk zijn alle carnavalspakken geschikt om de beroemdheid uit te hangen, als je er maar een groot horloge en een flinke gouden schakel ketting bijdraagt. Deze vindt je natuurlijk terug bij onze afdeling sieraden en kettingen.

Fop & Feestwinkel