Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Aanbiedingen

Het is natuurlijk mooi meegenomen wanneer je voor carnaval wat goedkope carnavalskleding kunt scoren voor je jongens. Het leven is al duur genoeg en wil je carnaval in stijl vieren dan kost dat ook nog wel het nodige van je portemonnee.

Toont alle 10 resultaten

Daarom hebben wij altijd aanbiedingen. Bij onze categorie goedkope carnavalskleding jongens vinden je luxe carnavalskleding die is afgeprijsd. Niet omdat er iets mis mee is of we er niet van af kunnen komen, maar gewoon omdat we gewoon ook wel eens gek willen doen als het geen carnaval is. Een drakenpekske bijvoorbeeld voor iets meer dan 30 euro. Of een super de luxe koningscape voor €15. Je zou bijna willen dat het altijd carnaval was. En dan samen met je moeder die natuurlijk de sprookjes prinses is voor iedere zoon tot 16 jaar.

Op tijd online shoppen naar goedkope jongens carnavalskleding

Wie slim is, gaat nu vast op zoek naar goedkope carnavalskleding. Soms kom je tijdens het winkelen ineens iets tegen wat goed van pas kan komen met carnaval. Gekke kniekousen, een leuke pet of schmink. Ook pyjama’s kunnen goede diensten bewijzen bij het in elkaar zetten van een leutig pakje, net als allerhande accessoires. Bovendien kun je natuurlijk je carnavalskleding ook gebruiken op een verjaardagfeestje of Halloween. Kijk maar eens bij morph suits. En omdat wij zulke mooie kleding hebben kun je natuurlijk ook een toneelstukje mee opvoeren. Welk jongetje wil er nou niet graag Robin Hood of een soldaat zijn?

Andere adresjes voor goedkope carnavalskleding

Natuurlijk kun je ook bij de speelgoed winkel of de plaatselijke euroknaller gaan kijken voor goedkope carnavalskleding jongens. Helaas geldt voor deze kleding wel dat goedkoop duurkoop is, want de pekskes zijn meestal van plastic gemaakt en zitten natuurlijk helemaal niet lekker. De kans is groot dat je kid het pakje niet eens wil dragen omdat het schuurt, plakt of statisch is. Onze carnavalskleding is te vergelijken met gewone kleding. Je kunt het wassen, strijken drogen en gewoon weer opnieuw dragen of er een ander blij mee maken.

Fop & Feestwinkel