Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Aanbiedingen

Voor wie graag niet te veel geld uit geeft aan de carnavalskleding voor de meisjes, is er goed nieuws. We hebben altijd aanbiedingen waarin u goedkope carnavalskleding kunt vinden voor meisjes. Vaak zijn het restanten die nog maar in enkele maten verkrijgbaar zijn. Misschien heb je geluk en zit de maat van je dochter er nog precies tussen. Voor nog geen 20 euro koop je al een beeldig prinsessenjurkje of harempakje uit de sprookjes van 1001 nacht.

 

Toont alle 16 resultaten

Kleine meisjes, grote danseressen, swingende carnavalskleding

Veel meisjes zijn gek op dansen dus waarom zouden ze zich niet uitdossen als de dansmariekes of buikdanseres? Misschien is dat niet cool en gaan ze liever als discolady uit de jaren 70? Mooi glittertuniekje als discojurkje op een legging en bumpen maar.

Goedkope carnavalskleding alleen voor meisjes

Maar dat is nog niet alles. Ook vind je afgeprijsde kleding in andere categorieën zoals bijvoorbeeld indiaan, clown, dieren, politie en beroepen. Kortom, wanneer u op zoek bent naar goedkope carnavalskleding in prima kwaliteit voor de meisjes, dan bent u hier aan het juiste adres. Want de carnavalskleding is goedkoper dan wat u gewend bent te betalen voor een zomerjurkje of legging. Voor dat geld kun je het zelf niet maken en toch super origineel voor de dag komen. Onze favoriet is het heksenjurkje, daar wil uw dochter volgens ons wel elke dag in lopen en misschien wel aantrekken naar school. Je kunt zo’n jurkje natuurlijk ook prima aantrekken op een toneeluitvoering of een kinderfeestje. Mama tovert de hapjes en de cadeautjes en alle meisjes zijn blij!

Fop & Feestwinkel