feestwinkelFeestwinkel  20000 artikelen  20.000 producten op voorraad   Snelle verzending  Snelle verzending  Carnaval gaat door!!!  Carnaval gaat door!!!   Uitstekende klantenservice  Uitstekende klantenservice  Review   Beoordeling 8.8/10

Personeel gezocht: mail ons of kom langs

Grimas pearlite poeder Schminken

Grimas Pearlite is een gekleurde sterk glanzende poeder. Het wordt gebruikt voor zowel visagie als gezichts- en lichaamsbeschildering. Pearlite kan in droge vorm en in vloeibare vorm (vermengd met Grimas Cleansing Lotion) worden aangebracht.

 

erpakking: Kleur: transparant (flesje) Inhoud: 7 g Uiterlijk: Gekleurde sterk glanzende poeder Ingrediënten: Zie etiket en recept. Toxicologie: Beoordeeld op grond van de Cosmeticaverordening (1223/2009/EG). Oneigenlijk gebruik: Beoordeeld volgens de norm van het regelmatig eten van de inhoud van de grootste verpakking ( 7 g ) . Toxicologisch geen effect. Bacteriologie: Bevat minder dan 50 k.v.e./g bacteriën, gisten en schimmels. Pathogenen: niet aanwezig. Werk hygiënisch: met schone handen en schone materialen. Dermatologie: Zie dermatologische verklaring. Gebruik op kinderen: Kan voor kinderen worden gebruikt. Rond de ogen: Mag in de buurt van de ogen worden gebruikt. Op de slijmvliezen: Mag op de slijmvliezen worden gebruikt. Make-up in de ogen: Met water spoelen.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Meer zien dan alleen Grimas pearlite poeder om te ?

Grimas pearlite poeder is een sub-categorie uit de categorie . Zoek je iets anders in de catgeorie ? Kijk dan eens in de bovenliggende categorie: Schminken. Vind je dan nog niet wat je zoekt start dan gewoon op onze hoofdpagina. Heeft u een vraag over een product dan kunt u natuurlijk ons altijd een e-mail sturen via info@fopenfeestwinkel.nl, of u stuurt een bericht via de contactpagina. Liever onze kleding in het echt zien of huren? Kom dan naar onze winkel:
De Vest 24 5555 XL Valkenswaard
Nederland