Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Grote maten

Ook voor dames met een grote maat heeft de Fop & Feestwinkel een collectie carnavalskleding samengesteld. Hieronder een overzicht van alle grote maten carnavalskleding, maat 52 en 56, met een optimale pasvorm. Of je nu kiest voor een hippiepak of matrozenjurk; ook met een grote maat carnavalskleding kan je zeker goed voor de dag komen.

Resultaat 1–32 van de 48 resultaten wordt getoond

Grote maten carnavalskleding

Soms is het lastig om kleding te vinden wanneer je een plus size hebt. Maar wij van fop en feestwinkel willen niet dat dat jouw pret met carnaval gaat bederven. Dus hebben wij natuurlijk heel veel leuke grote maten Carnavalskleding dames. En het zijn echt niet allemaal oversized blouses en broeken of overmaatse Brabantse boerenkielen. Je kunt ook kiezen voor een comfortabel joggingpak, of een hippy catsuit.

Sexy jurken in grote maten carnavalskleding

Maar dat is natuurlijk niet alles. Want veel van onze historische carnavalskleding is prima geschikt voor grote maten. De Carnavalsjassen dames die meestal alleen in de taille sluiten en wijd van onder zijn, geeft iedere vrouw allure èn een mooi vrouwelijk figuur. En als Clown kun je natuurlijk nooit groot of klein, dik of dun genoeg zijn. Hoe extremer hoe leuker de clown en hoe meer je opvalt.

Exclusieve markiezin in grote maten

De markiezin is een vrouw van aanzien. Omdat ze genoeg geld heeft, kan ze niet mager voor de dag komen. Dan zouden mensen denken dat ze geen droog brood te eten heeft. In veel culturen staat omvang gelijk aan status. Dus schrijdt de plus size Mariezin altijd in een wijde jurk over de rode loper en als dirndl mag je ook best een maatje meer hebben. Vol en rond staat gelijk aan gezond dus je kunt ook als bosfee de mensen om je heen betoveren.

Wie is er bang voor een piraat met Grote maten?

Nog zo’n figuur dat meer ontzag inboezemt wanneer het flink wat gewicht met zich mee brengt zijn natuurlijk piraten. Wij zijn dol op de piraten kostuum vanwege de kekke jasjes met knopen en brokaat, de vele details en de getailleerde bloezen en hesjes. En uiteraard wil je als plus size soms wel eens iemand en kopje kleiner maken dus vergeet niet een sabel of ander middeleeuws wapen toe te voegen aan je outfit.

Fop & Feestwinkel