Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Home Themafeest Halloween Halloween Decoratie
Filters

Halloween Decoratie

Wanneer het de laatste dag van oktober is, mag je al je griezelfantasie loslaten op de Halloween decoratie. Niets is te gek op deze feestdag, die een soort kruising is tussen Sint Maarten en de film IT van Steven Spielberg. Doden staan op uit een graf en dan niet de huis-tuin en keuken doden. Want met Halloween gaat het niet alleen om de levende doden of beter gezegd de ondoden, zoals bij Dias de los muertos, maar vooral om de slachtoffers van vreselijk misdrijven die hun gram komen halen.

Resultaat 1–32 van de 153 resultaten wordt getoond

 

House of horror

Bij de Halloween decoratie kun je daarom niet alleen denken aan grafstenen en spinrag, maar ook aan hel en verdoemenis, duistere kelders en bloederige muren. Tover je huis om in een “slaughter house” of “house of horror” met onze gave Halloween decoratie.

Bloed aan de muur

Niets maakt mensen zo aan het griezelen aan bloed aan de muur. Het idee een “murderscene” te naderen, doet menigeen huiveren. Behalve toepasselijk muziek, zorg je ook voor eten en drinken in stijl. Eieren gedoopt in rode kleurstof of een gehakt brood dat er uit ziet als een mummie, je gasten zullen er van smullen. Houd je een Halloween party, dan is het ook sfeervol om bordjes of tafellaken in stijl te houden. Op een witte ondergrond komt bloed het beste uit, dus leef je uit met oude lakens en ketchup of koop kant en klare wegwerp bordjes voor a bloody good time.

Chop chop shop

Bloederig en uitermate eng zijn ook afgehakte lichaamsdelen die we in alle soorten en maten hebben. “Geinig” met bloody posters aan de muur zodat je huiskamer in een regelrecht house of horror veranderd. Een complete Halloween decoratie kit koop je al voor nog geen €12,- . Natuurlijk is de sfeer niet compleet zonder een paar snedige accessoires. Leef je uit met bijlen, hakmessen en andere dodelijke sfeermakers.

Horrortime is here’

Om je gasten helemaal de stuipen op het lijf te jagen zijn er ook nog allerhande monsters om op te hangen aan plafond of carport. Bewegende monsters met lichtgevende ogen, je zou bijna denken dat ze ‘levensecht” zijn. Wie niet zo heel erg van bloed houd kan ook volstaan met zwarte katten, heksen en griezelig ogende spinnen en pompoenen. Per slot van rekening is Halloween niet alleen voor volwassenen bedoeld, ook kinderen zijn dol op Halloween. Zolang het maar niet tè griezelig wordt. Dus ouders, trek je enge pakje aan en ga lekker samen met de uiteraard eveneens verklede kids langs de deuren, kijken wie nu wie aan het schrikken durft te maken!

Fop & Feestwinkel