Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Home Themafeest Halloween Halloween kleding
Filters

Productcategorieën

Halloween kleding

Inspiratie voor Halloweenkleding genoeg. Van zombie tot vleermuis, en van griezelige clown tot Jack the Ripper, eigenlijk kun je het zo gek of griezelig bedenken of er is wel een Halloween outfit voor. Kun je niet echt goed kiezen dan kun je beginnen met het genre of put inspiratie uit bekende griezelfilms of series. Denk bijvoorbeeld aan de walking dead, waarin genoeg zombies rondlopen om de komende 50 jaar Halloween mee te bevolken.

Resultaat 1–32 van de 242 resultaten wordt getoond

Gescheurde Halloween kleding en spinrag

Alles wat dood is en lang onder de grond gezeten heeft wordt een beetje mottig. Dus kleding met gaten, donkere vlekken (opgedroogd bloed) of loszittend verband (mummie) is goed. Ook lekker zijn bebloede doktersjassen of grote littekens van slecht genezen wonden. Frankenstein of Dracula hebben natuurlijk ook een hoog Halloween gehalte, net als vampieren, organen op sterk water en reuzespinnen.

Halloweenkleding glow in the dark

Glow in de dark maakt halloweenkleding extra griezelig.

Halloween kleding voor kinderen

Wil je het wat beschaafder houden dan zijn de skeletpakken en maskers ideaal, vooral voor kinderen of wanneer je weet dat er kinderen meedoen. Vergis je niet in het griezelgehalte, sommige halloweenparty’s zijn echt bloedserieus en niet geschikt (meer) voor kleine kinderen. Wil je toch met je kinderen snoep op halen met een lampionnetje en een liedje, ga dan zo vroeg mogelijk langs de deuren. Vaak laten deelnemende huizen een lichtje of pompoen branden om te laten zien dat ze meedoen met Halloween.

Halloween kleding voor kinderen

Ook kinderen houden van griezelen. Vaak doen zombies en skelettenpakken het heel goed bij de jongere kinderen. Bloederige littekens en grote messen zijn minder geschikt. Omdat kinderen ook niet allemaal houden van verkleden, doe je ze een groot plezier met een masker en iets van een cape, die ze over hun eigen kleding kunnen aandoen.

Stijlvolle halloween kleding

Op Halloween moet je verkleed zijn. Halloween kleding vind je tegenwoordig in de meest uiteenlopende soorten. Halloween is vooral een kinderfeest. Kleine spoken, heksen en skeletten gaan de huizen langs om te “trick­or­treaten”, een snoepje of ik kom bij je griezelen! Halloween kleding bestaat vooral uit heksen kostuums, pompoenen met enge gezichten, zombie kostuums, en skeletten pakken. Ook duivels kostuums, piraten outfits en vampieren en vampierettes doen het goed.

Halloween accessoires?

Vergeet ook niet de special effects, zoals kleurlenzen om je ogen heel freaky te maken, en make up om gore nepwonden mee op je gezicht te schilderen. Halloween kleding gaat van extreem grappig naar extreem sexy, of extreem goor en alles ertussenin. De webshop is alvast een goed begin voor een geslaagde Halloween!

Fop & Feestwinkel