Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad

Let op: wegens extreme drukte, tijdelijk minimale bestelwaarde 99 Euro. Kom naar de winkel voor advies.

Home Themafeest Halloween Halloween Maskers
Filters

Halloween Maskers

Het leukste zijn uiteraard de maskers met Halloween. Een masker zorgt ervoor dat je lekker onherkenbaar over straat kunt. Helemaal anoniem kun je je uitleven in het personage dat je hebt bedacht. Gewapend met je (namaak) zeis of slagersmes kun je andere kleine duiveltjes de stuipen op het lijf jagen.

Resultaat 1–32 van de 213 resultaten wordt getoond

Verschillende soorten Maskers

Maskers zijn er in verschillende soorten en maten en prijzen. De duurdere maskers zijn gemaakt van latex en zitten prettiger dan goedkope plastic maskers. Ook is er verschil in de mate waarin de maskers je gezicht bedekken. Vooral kinderen vinden het niet fijn wanneer hun hele hoofd in een masker moet. Kinderen geven vaak de voorkeur aan een masker dat alleen de ogen bedekt.

Goedkope maskers

De goedkoopste maskers zijn van papier of plastic. Ze bedekken vaak maar de helft van je gezicht. Je hebt al een masker vanaf €1,99 dat er behoorlijk griezelig uitziet. Wil je vooral onherkenbaar zijn dat is zo’n goedkoop masker al voldoende. Combineer hem met capuchon en je bent voor een prikkie klaar voor Halloween. Houd er wel rekening mee dat zo’n plastic maskers niet echt prettig draagt, dus je kan je  er geen uren in verstoppen. Alternatief is een half masker. Omdat je maar een deel van je gezicht bedekt, vinden kinderen dergelijke maskers vaak prettiger dan de duurdere, gezichts- en hoofd bedekkende maskers. Ook een optie is een masker dat je over je hoofd trekt als een morph suit, maar wel goed ademt, een soort van nylonkous idee. Deze koop je al voor €6,-.

Latex halloween applicatie

Levensechte zombie effecten bereik je met een applicatie van latex. Deze bedekt het gezicht slechts ten dele maar het resultaat is meesterlijk. Uitgestoken ogen, open wonden en andere griezelige effecten bereik je door zo’n applicatie aan te brengen met huidlijm en af te werken met cake (een soort schmink vergelijkbaar met damesfoundation). Voordeel is dat deze relatief weinig kosten (vanaf € 14,99) en de effecten bijzonder echt zijn. Nadeel is dat je huid wel tegen de huidlijm moet kunnen en dat het even wat meer tijd kost om je vermomming compleet te maken.

Dure maskers

Omdat we bij fopenfeestwinkel voor toneelkwaliteit gaan, hebben we ook levensechte maskers. Daar betaal je natuurlijk wel meer voor. Voordeel van de duurdere maskers is dat ze beter geschikt zijn om langere tijd te dragen omdat het materiaal beter ademt. Je hoeft geen delen op je gezicht te plakken zoals bij de latex applicaties. Doordat ze het hele hoofd bedekken is het niet nodig afzonderlijk een pruik of hoed te kopen.

Halloween masker met kostuum

Wil je snel en voordelig uit zijn, dan kies je voor het halloween masker met kostuum. Prima geschikt voor kinderen die in groepjes langs de deuren gaan. Wil je het wat origineler aanpakken dan kies je zelf een los masker en bijpassende kostuum. Kijk ook eens bij onze dierenmaskers, met de bewegende en lichtgevende ogen beslist een toppertje voor Halloween!

Stijlvolle halloween maskers

De keuze is ieder jaar weer enorm met allerlei dierenmaskers, psycho maskers, duivels en movie characters. Oorspronkelijk werden maskers gebruikt tijdens het keltische halloween om boze geesten te verjagen en de dood uit te dagen. Vandaar dat deze maskers vaak griezelig zijn, en bedoeld zijn om te laten schrikken.

Welk masker past bij jou?

Met een halloween masker ben je meteen een totaal ander personage, en kan de beste investering zijn van je hele kostuum. Een compleet gezichtsbedekkend halloween masker maakt je direct fantastisch en eng! Als je het te veel vindt en nog wilt blijven ademen en drankjes drinken, kan je voor een kleiner masker gaan. Halloween maskers zijn er in veel soorten en maten. Een masker dat de helft van je gezicht bedekt, of alleen rondom je ogen. Een kitten maskertje is sexy, eventueel met snorharen bijvoorbeeld. Een simpele diadeem met duivelsoortjes maakt je ook al een hele hoop halloween, zeker als je die combineert met dracula tanden en een pruik.

Fop & Feestwinkel