Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Home Themafeest Halloween Halloween versiering
Filters

Halloween versiering

Wanneer je je huis versierd voor een Halloween party, denk dan aan spinrag, spinnen, lampionnen en pompoenen. Demp de verlichting en zorg voor een geheimzinnig sfeertje door het ophangen van doeken. Ga je buitenshuis ook de boel versieren, denk dan aan camouflagenetten waaraan je verschillende enge Halloween accessoires kunt bevestigen.

Resultaat 1–32 van de 110 resultaten wordt getoond

Griezelige gluurders

Houd je je feestje binnen, dan kun je de ramen voorzien van Scary Peepers, dat zijn een soort maskers van creeps die je op de binnen-of buitenzijde van je raam bevestigt met zuignappen, waardoor het lijkt of er één of andere engerd naar binnen (of naar buiten) aan het gluren is.

Halloween versiering van deur of entree

Je deur behangen met spinrag en spinnen of heb je liever een vleermuizen nest? Creëer een griezelige sfeer met afzetlint, muizen of afgehakte ledematen. Een paar rollende oogbollen doen het ook altijd goed of dansende spoken. Je fantasie slaat op hol als je bedenkt wat je al niet kan doen om van je huis een spookhuis te maken, en we hebben het allemaal in huis!

Oranje Halloweenversiering

Overdaad schaadt, zo ook met Halloween. Wanneer je je beperkt tot een bepaald thema, wordt het veel griezeliger. Houd je je aan één stijl, bijvoorbeeld de Adams familie en  kies dan welke versiering je wilt. Bijpassende servetten, deurborden en banners doen de rest. Ook qua kleuren kun je je beperken. Bijvoorbeeld oranje Halloweenversiering met veel pompoenen en spinnen, of rood en zwart waar bloedrood natuurlijk favoriet is. Klassiek is zwart-wit waarmee je heel goed een doods sfeertje kan oproepen, of zelfs met alleen wit of alleen zwart.

Paarse Halloween versiering

Paarse Halloween versiering doet het natuurlijk heel goed bij de heksentoer. Paars stat voor spiritualiteit en daar passen glazen bollen, een waarzegster act en handlezen bij. Een pittig brouwsel mag natuurlijk niet ontbreken dus zorgt dat je net als een Eucalypta, de boze heks die het voorzien had op de Paulus de boskabouter, een drankje op het vuur hebt staan!

Jaag ze de stuipen op het lijf

Hang ze aan touwtjes om je bezoek keihard de stuipen op het lijf te jagen! Wat dacht je anders van een verdwaalde kakkerlak in een glas, of een enge schaduw voor het raam? Wil je echt all out gaan, zorg dan ook voor nep spinnenwebben, een hangende geest met een griezelige stem en een rookmachine voor de echte thriller special effects.

Succesvolle Halloween versiering?

Kaarsen zorgen voor een dracula / vampieren sfeer, en maak er een echt spookhuis van door griezel klauwen en schedels (met lichtjes in de ogen!) in verborgen hoekjes op te hangen. Wil je de halloween versiering minder heftig, ga dan voor vriendelijke spookjes en maak je feestje een succes met knallende halloween versiering, en neem een kijkje in de webshop!

Fop & Feestwinkel