Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Home Themafeest Happy new year
Filters

Happy new year

Een goede voorbereiding is het halve werk. Begin daarom nu met het plannen van je oud en nieuw feest. Verjaardagen worden nog wel eens overgeslagen, kerst is niet voor iedereen een gezellige tijd, maar oud en nieuw viert iedereen. In je uppie of met zijn tweetjes ergens op een hoog gelegen punt genieten van het vuurwerk, of uitbundig met vrienden en champagne, niemand laat oud en nieuw in stilte voorbijgaan. Het is een feest voor iedereen. En wanneer je nu begint met brainstormen dan wordt het vast en zeker een knalfeest.

 

Resultaat 1–32 van de 84 resultaten wordt getoond

Versiering en decoratie van de ruimte met oud en nieuw

Je moet zelf de slingers ophangen is een gezegde dat zeker opgaat bij het feest der feesten. Zonder slingers valt er namelijk niets te vieren. Grappig dat een paar slingers met gouden of zilveren sterren een wereld van verschil kunnen maken. We hebben een compleet pakket waarmee u de ruimte in één klap omtovert in een zaal vol glitter er glamour. Met dergelijke decoratie komt iedereen onmiddellijk in een feeststemming, vooral wanneer u de entree voorziet van een deurgordijn met glinsterende slingers. Nog voor de champagne ontkurkt is, is het feest van oud en nieuw al begonnen.

Decoratie van plafond, muren en ramen met oud en nieuw

Sterren van goud en zilver of champagneglazen zijn bij uitstek items die horen bij oud en nieuw. Plak ze op deuren en ramen, of hang ze aan het plafond! Het mag allemaal best een beetje uitbundig, per slot van rekening gaan die kurken echt wel knallen om 00.00 uur. Past de kleur van de muren niet helemaal bij het oud en nieuw thema dat u in gedachten heeft? Overschilderen is waarschijnlijk niet de bedoeling, maar er zijn ook muurhoge en -brede oud en nieuw posters en banners om de ruimte in de juiste feestsfeer te brengen. Sneeuw of sterren en oud en nieuw zijn een prima combinatie!

Oud en nieuw aankleding en sfeerverlichting

Geen feest zonder feestkleding, dus waarom zou u met oud en nieuw niet ook wat feestelijks aantrekken? Denk eens aan gouden stropdas met verlichting of een leuk glitterhoedje. Maar we hebben ook chiquere feestkleding. Bij glitter en glamour vindt u allerlei feestelijke kleding die geschikt is voor oud en nieuw. Bijpassende accessoires zoals sieraden zijn te vinden bij accessoires op thema; zilver en goud. Of vier oud en nieuw in een bepaald thema, bijvoorbeeld een zwart-wit feest of jaren 20 party.

Fop & Feestwinkel