Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Kerkelijk

Al zo lang het carnavalsfeest gevierd wordt is de kerk een dankbaar thema. Verkleed jezelf als non met een lange jurk en kap en verkondig het heilige woord tijdens vier dagen uitbundig feestvieren.

Zoek je een kledingstuk voor een grote groep mensen dan is onze gospeljurk zeker een oplossing. De gospeljurk is in meerdere maten verkrijgbaar en met bijpassende afropruik zijn jullie in no time een herkenbaar gospelkoor.

 

Toont alle 7 resultaten

Kerkelijke carnavalskleding dames

De non is misschien wel het meest gebruikte type in kerkelijke carnavalskleding dames. Omdat carnaval voorkomt uit de kerkelijke traditie, en wel de katholieke kerk, zul je tijdens carnaval altijd veel nonnen en monniken ontmoeten. Het zijn dan ook dankbare en duidelijk herkenbare types die je makkelijk tot karikatuur kunt verheffen. Bijvoorbeeld door een enorm kruis te dragen of een nonnen kostuum met een lange sexy split of juist een ultrakort rokje. Kies voor een lange zwarte pij net nonnenkap en draag er sexy high heels onder. Niet echt handig om mee te hossen, maar sexy is het wel.

Carnavalskleding kerkelijk dames in het paars

Dames carnavalskleding “kerkelijk” hoeft trouwens niet altijd zwart-wit te zijn, want er zijn natuurlijk ook andere kerken die wel van kleur houden, denk eens aan het gospel koortje van Sister Act. Wil je samen met een paar vriendinnen in dezelfde outfit naar ’t carnaval dan zijn die paarse gewaden, afgezet met gouden biezen helemaal swingend. Ze zijn trouwens gebaseerd op de echte, traditionele gospelkleding. De bijbehorende pruiken en de schmink kun je natuurlijk ook bij ons bestellen

Alternatief voor carnavalskleding kerkelijk dames

Wil je wel een beetje stichtelijk voor de dag komen, maar gaat het je te ver de draak te steken met de dienaren van Onze Lieve Heer, dan kun je natuurlijk ook gaan als engel, goede fee of politie agent. Kijk eens bij Sprookjes voor een passend carnavalsjurkje of bij carnavalskleding politie voor een ander gezag dragend kostuum.

Fop & Feestwinkel