Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Kerkelijk

De draak steken met de gezagsdrager mag, tijdens carnaval. En dus ook met de kerk. Heerlijk jezelf verstoppen in een monnikspij of vroom de handen ineen slaan als de bisschop. Zelfs een paus carnavalskostuum hebben we. Dus wanneer jij de pausmobiel-praalwagen regelt dan zorgen wij voor de carnavalskleding. Wat dacht je van een kar vol nonnen? Want bij ons maken we geen verschil tussen mannen en vrouwen. Iedereen kan een non zijn met carnaval. Of een ridder. Een kruisridder is een ridder die met het zwaard het geloof verbreidden, dus ook die past bij het kerkelijk thema. Alleen deze vindt je bij de historische kleding heren. En bierbrouwende paters zijn niet weg te denken uit de geschiedenis, dus met een pintje kun je best tijdens carnaval maar ook daarbuiten, als pater aan de toog gaan zitten.

Toont alle 8 resultaten

Kerkelijk gospel koortje staat klaar

Het kerkelijke thema houdt niet op bij de katholieke kerk. Ook het paarse gospelkoortje van Whoopie Goldberg in de film Sisteract, zit in onze collectie. Ga lekker swingend het carnaval in met zo’n gospel kostuum en Afro pruik. Wil je nog meer swingen, dan kun je bij de afdeling Braziliaans kijken voor swingende tropische of Caribische carnavalskleding.

Duivel verzoekt de kerkelijk geklede carnavalsganger

Waar rook is, is vuur en waar het geloof is, daar is de duivel. Zo wil de kerk ons doen geloven, dus laat jezelf (verkleed als paus, bisschop of pastoor) verleiden door een sexy duivel(in). Een ander heidens type doet het natuurlijk ook goed, kijk maar eens bij de collectie van leg Avenue of daar iets bij zit voor vrouw of vriendinJ. Ook ons roodkapje bij de afdeling sprookjes is niet echt voor de poes. Zie daar als pater het hoofd maar koel bij te houden.

Fop & Feestwinkel