Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Productcategorieën

Landen

In alle landen van de wereld is traditionele kledij vaak een belangrijk onderdeel bij het feestvieren. Elk feest gaat vaak gepaard met een typische herkenbare kleding. Voor onze “landen” dames carnavalskleding zijn we op zoek gegaan naar de leukste kleding, met een knipoog, uit alle landen van de wereld.

Voel je een echte Arabische prinses met onze 1001 nacht prinsessenjurk of een stoere Kozak dame uit het oosten. Misschien past een Caribbean jurk of Afrikaanse jungle jurk beter bij jouw carnavalsfeest. Ook Geisha jurken uit China, lang of kort, of zelfs een Eskimo jurk met bijpassende handschoenen vind je in onze landen collectie.

 

Resultaat 1–32 van de 45 resultaten wordt getoond

Klederdrachten carnavalskleding dames

De leukste en meest herkenbare carnavalstypes vind je bij carnavalskleding “Klederdrachten” dames. Want de traditionele kleding van een land, klederdrachten dus, zijn vaak heel herkenbaar. Denk aan het Hollandse kaasmeisje, het Dirndl kostuum voor de Oostenrijkse of Duitse Heidi, de Japanse geisha of de koele witte Russin met bontmuts uit de clip Nikita van Elton John. Iedereen herkent ze dus jouw carnavalskostuum behoeft geen toelichting.

Speciale klederdrachten carnavalskleding dames

Je zult in de categorie “klederdrachten carnavalskleding dames” niet alle landen aantreffen. Maar we denken dat we wel de leukste en origineelste collectie bij elkaar gezocht hebben. Ga bijvoorbeeld als Arabische haremdame uit 1001 nacht, of als Cubaanse schone met carnavalskleding Carribean dames. En dat komt omdat wij niet alleen carnavalskleding verkopen maar ook kleding voor toneel en themafeesten, dus we hebben ook échte kostuums. De jurkjes en kostuums in het thema “klederdrachten carnavalskleding dames” draag je niet 1 keer, maar vele jaren. Mocht je er op uitgekeken zijn, dan kun je dergelijke mooie klederdracht kostuums prima verkopen op marktplaats.

Schotse ruit of Engelse vlag populair in carnavalskleding klederdrachten dames

Nu niemand nog weet wat het gevolg is van Brexit, is er een run op Engelse , schotse en Ierse artikelen. Niemand snapt nog iets van Great Britain, de Common wealth en het Gemene Best, en dat is wat tijdens carnaval natuurlijk aankleding tot hilariteit is. Wie weet hebben we er in 2017 wel een land genaamde Wales bij. Wij zijn erg benieuwd welke klederdracht thuis hoort in dat land. Misschien wel een dierenkostuum, te vinden bij carnavalskleding dames dieren of toch meer iets Keltisch. Van oudsher is het boerenkostuum met lange rok, schort en hoge hoed iets van Wales. Je kunt dergelijke kostuums ook vinden bij historische carnavalskleding dames.

Fop & Feestwinkel