Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad

We kunnen online bestellingen niet verwerken in verband met extreme drukte. Kom naar de winkel, heel veel voorraad!

Filters

Productcategorieën

Kleding heren

Wie niet kan wachten tot het volgende Oktoberfest, is bij Fop & Feestwinkel aan het juiste adres. Hoewel het traditionele feest pas in het najaar plaats vindt, spelen ook de voorpret en voorbereiding een grote rol. Ook voor feestjes tussendoor met min of meer hetzelfde thema is de Oktoberfest kleding voor heren uit ons assortiment zeer geschikt. Bij een traditioneel Oktoberfest, dat jaarlijks in München gehouden wordt, hoort ook traditionele klederdracht. Bij de heren is dit meestal in de vorm van lederhosen, waar dat bij de dames een Dirndl is. Zowel de lederhosen als de Dirndls vindt u in onze webshop.

Resultaat 1–32 van de 60 resultaten wordt getoond

Complete outfit of losse elementen

In het assortiment vindt u verschillende lederhosen. Deze kunnen volgens de traditie het beste worden gecombineerd met een ruitjesblouse in bijvoorbeeld een vrolijke rode of blauwe kleur. Vindt u de lederhosen iets té voor uw gelegenheid? Maak dan uw eigen outfit af met bretels, een Tirolerblouse of één van de vele leuke hoedjes in de Tiroler sfeer. Kortom, u maakt het zo bont als u zelf wilt. Bij D&G fop&feestwinkel vindt u alle ingrediënten voor een gezellig Oktoberfest. Wist u dat de lederhose in sommige streken nog steeds als alledaagse kleding wordt gedragen? Er zijn twee vormen van lederhosen, namelijk de lange (een driekwartsbroek) en de korte, die allebei te verkrijgen zijn in onze webshop.

Online bestellen of komen passen in de winkel?

Vrijwel alle kleding is niet online te koop. Dit omdat maten vaak afwijken. Ook hebben we veelal kleding van hoge kwaliteit van bijzondere stoffen en/of leer. Het is daarom bijna noodzakelijk om de kleding eerst te passen. Zien en voelen is belangrijk. Kom langs in onze winkel in Valkenswaard, waar u tweeduizend vierkante meter aan feest- en carnavalsartikelen vindt.

Fop & Feestwinkel