Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Leg Avenue

Het merk Leg Avenue is een respectvol begonnen als internationaal internetbedrijf met het nastreven van grote dromen. De Tsai familie initieert onderscheidende kousen die ze verkocht in zowel kiosken als in het Los Angeles vogue district in 1984. Al snel is dit uitgebreid naar sexy dameskleding. In 1999 ontstaat hieruit de Leg Avenue Inc. Kort daarna boren ze ook de Haloween kleding industrie aan Met design dat een mengelmoes is tussen vogue en fantasie is het vooral sexy en fraaie kleding, maar vooral innovatief. Met retailers over de gehele wereld zijn ze de grootste verkopers van dit soort kleding. Leg Avenue is vooral een trensetter voor de entertaining als voor de sexy business. Naast kleding is dat ondertussen gecompleteerd met pumps en schoenen en boots. Voor een schappelijke prijs is Leg Avenue bij de Fop en Feestwinkel ook voor u bereikbaar. Bekijk onze collectie en ervaar hoe fraai deze kleding is..

 

Resultaat 1–32 van de 135 resultaten wordt getoond

Leg Avenue kleding tussen vogue en fantasy

Carnavalskleding dames van Leg Avenue is een bijzondere categorie met een apart” fantasy” verhaal. De kleding van Leg Avenue is namelijk van oudsher niet als carnavalskleding dames bedoelt. Het bedrijf startte als kousen verkoper in kiosken in 1982. Maar al snel breidde ze hun collectie uit met sexy dameskleding onder de naam Leg avenue. En dan niet de sexy dameskleding zoals in de volksmond  gebruikelijk, maar meer het rubber en leer segment maar dan met een stijlvolle en vooral fantasierijke twist.

Leg avenue kleding uit 50 tinten grijs

We zouden het thema ook 50 tinten grijs hebben kunnen noemen, maar we houden het graag netjes. We hebben immers ook rekening te houden met jonge carnavalsgangers en -gangsters onder ons trouwe publiek. Carnavals Gangsters en bandleden zijn trouwens van harte welkom, kijk eens bij de categorie Charleston, Maffia, Piraat of Superhelden wanneer Leg Avenue niet helemaal je smaak is.

Leg Avenue sexy carnavalskleding maakt dromen waar

De uitbreiding naar sexy dameskleding bleek een gouden greep, want dat soort kleding viel enorm in de smaak bij het brede publiek. De doelgroep beperkte zich niet tot het erotische entertainment of Haloween. En zo belandde Leg avenue kleding ook in de carnavalskleding en kun je voor weinig geld in de huid kruipen van een kinky meesteres.  Wil je weten hoe zo’n rubber pak of catsuit nou echt zit of droom je er al jaren van om in netkousen met handboeien vastgeketend te worden, dan is dit je kansJ. Je kunt natuurlijk ook zelf de handboeien uitdelen en het heft in eigen hand houden met een SWAT commander de luxe outfit. Deze en meer vind je bij het thema Politie carnavalskleding dames

Fop & Feestwinkel