Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Mafia

Een van de meest herkenbare thema’s tijdens carnaval is de criminele Mafia. De vrouwen van alle Mafia leden gingen in de jaren ’50 strak gekleed in mooie jurken en veel sierraden. Vaak wisten zij niet eens dat ze met een echte gangster aan het daten waren, tenzij het Al Capone was natuurlijk. De opkomst van Las Vegas, het snelle geld, en de typische gangster kledij uit de jaren ’50 maakt dit carnavalsthema gewild.

Voor onze dames carnavalskleding hebben is Mafia thema terug te vinden in een Las Vegas pak en een aantal Gangsterjurkjes. Met onze accessoires natuurlijk helemaal te pimpen in jouw stijl.

 

Toont alle 7 resultaten

Mafia carnavalskleding dames

De mafia carnavalskleding dames brengt de jaren 50 weer onder handbereik. Het is namelijk in die periode dat de mafia tot bloei kwam. Mannen in krijt streep en gleufhoed, de vrouwen als aankleding en decoratie natuurlijk Uber sexy gekleed en super chic in glitter en glamour stijl. Geld speelde absoluut geen rol in het criminele mafia circuit, trouw des te meer.

Exclusieve carnavalskleding en gangsters bij mafia carnavalskleding dames

De casino’s van Las Vegas werden veelal gerund of in ieder geval beheerst (lees afgeperst) door de mafia. Nog steeds heeft de mafia een grote aantrekkingskracht en bestaan er nog steeds gangster families. Dat heeft niet alleen met big money te maken maar vooral met loyaliteit en angst. Angst om over hoop geknald te worden wanneer je toch verraden bent of wordt of hebt verraden. Spannende tijden dus, neem je wapen mee.

Mafia carnavalskleding dames vol glitter en glamour

Mensen die de familie eed aan hun laarzen of beter gezegd shiny boots lapten, werden zonder pardon koud gemaakt. Kenmerkend voor de manier waarop mafia bazen met geld omgaan is het dollarbriefje waarmee de sigaar wordt aangestoken. En hoewel ze niets om geld geven omdat ze er praktisch in zwemmen, laten de mafiosi graag aan andere zien dat ze rijk zijn. Daarom pronken ze, net als zigeuners (zie Leg Avenue) graag met hun rijkdom door minimaal één brede gouden schakelketting te dragen.

Dames in gangsterkleding favoriet bij carnavalskleding dames mafia

De liefjes van de mafia worden ook volgehangen met dure sieraden. Cadeautjes waarmee ze hun ziel verkopen. Mafia vrouwen zien veel en horen alles, maar moeten net als de rest van La familie, zwijgen. Eigenlijk hadden ze helemaal niets te vertellen. Tenzij je de moeder van Al Capone was. Geen wonder dat er in de Mafia carnavalskleding dames veel vrouwelijke gangsters rondlopen. Want carnaval neemt niemand serieus. Ook de mafia niet.

Fop & Feestwinkel