Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Mafia

Dikke sigaar, gleufhoed, schakelketting en een portemonnee vol cash, dat is het prototype van de Mafia carnavalskleding heren uit de jaren 20 en 30 . De bekende tweed stoffen uit de Peaky Blinders serie komen uiteraard ook voorbij  De mafia met hun cosa nostra, maakte begin vorige eeuw Amerika onveilig. In de film the Godfather wordt een treffend beeld geschetst van hoe het toe ging binnen die mafia familie. Trouw, loyaliteit en respect voor elkaar maakt het mogelijk dat het netwerk van de Mafia als misdaadorganisatie, boven de wet staat. Wanneer iemand zich niet houdt aan de regels en tradities, lost de familie het zelf wel op. Omdat de Mafia zo goed georganiseerd is, is de levensstandaard ook hoog. Dus wie mee doet heeft het goed, wie de boel verlinkt, legt het loodje.

 

Toont alle 12 resultaten

Mafia en gangsters carnavalskleding heren bijna één pot nat.

Mafia en gangsters als Al Capone worden vaak in één adem genoemd. Gangsters zijn lid van een bende die meestal ook niet volgens de wet opereren maar niet onschendbaar zijn. Een bende kan zich wel aansluiten bij de mafia, als ze zich houden aan de gedragsregels. Beide zijn niet bang voor het gebruik van grof geweld. Ga je als gangster, zorg er dan voor dat je wapen goed zichtbaar is en dat je goed in de slappe was zit. Je moet ten alle tijden iemand kunnen briben, natuurlijk.

Mafia en vette gangsters carnavalskleding heren

Wanneer je vindt dat je niet het postuur hebt voor een gangster of wil je echt stoer doen dat is het dikmaak kostuum vette gangster vast iets voor jou. Mocht je niet overtuigd zijn dat deze gangster imponeert, dan kun je jouw mafia carnavalskleding ook nog een boost geven met een sixpack kostuum, te vinden bij gekke pakken. Maar het mooiste pak vind je bij de exclusieve carnavalskleding: The Great Gatsby is een E C H T jaren 20 kostuum met krijtstreepje van een zeer rijke en feestende dandy, waarvan niet duidelijk is hoe hij aan zijn geld komt.

Fop & Feestwinkel