Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Productcategorieën

Make-up

Met een Halloween kostuum en een paar afgehakte ledematen ben je er nog niet. Een Halloween vermomming wordt pas levensecht met de juiste make-up. Laat de grimeur in je ontwaken en ga aan de slag met littekens, nepbloed en gekeurde lenzen. Een masker is natuurlijk ook een optie, vooral wanneer je  een gevoelige huid hebt.

Resultaat 1–32 van de 282 resultaten wordt getoond

De kunst van de juiste make-up

Elke vrouw weet dat make-up aanbrengen een bepaalde vaardigheid vereist. Je moet weten waar je moet beginnen en weten hoe het eindresultaat eruit moet zien. Voor schminken geldt hetzelfde. Gelukkig kun je online de juiste make-up bestellen die je nodig hebt voor Halloween, zoals cake. Cake is een soort van foundation, voor Halloween in allerlei toepasselijk lijkkleuren verkrijgbaar. Verder nepbloed niet te onderscheiden van echt, latex nepneuzen en kinnen, en nose wax waarmee je jouw gezicht de juiste, griezelige uitstraling kunt laten krijgen.

Halloween nagels, tanden en lenzen

Halloween make–up is niet alleen een veeg lippenstift en een streepje kohl voor ravenzwart ogen. Behalve veel bloed, hebben monsters ook klauwen nodig en wanstaltig grote of knobbelige neuzen. Die maak je met latex of wax. Je kunt ook kant- en klare gezichtsdelen kopen. Daarna breng je de make-up aan en kies je voor monsterlijke tanden of kleur je je eigen tanden nicotinebruin.

Verwijderen van make-up en littekens

Vrees niet, alle make-up, latex onderdelen en littekens zijn weer gemakkelijk te verwijderen. Gebruik wel speciale lijm (mastiek) en make-up verwijderaar. De tandenlak verwijder je met alcohol, op een watje wel te verstaan.

Fop & Feestwinkel