Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Morph Suits

Met morph suits carnavalskleding ben je in ieder geval compleet onherkenbaar, want het bedekt je hele lichaam. Het mooie van de morph suits carnavalskleding is dat je er wel gewoon door heen kun kijken en mee kunt drinken. Dit komt omdat de pakken van Spandex gemaakt zijn. Ze zitten als een tweede huid.

Toont alle 4 resultaten

En alles wat daar tussen zit, dus ook een clown en Ironman hebben we in de afdeling morphsuits voor jou weten te scoren. En wat voor Clown. Deze jaagt werkelijk iedereen de stuipen op het lijf en zou met Halloween ook prima dienst kunnen doen, net als het glow in the dark skelet morphsuit. Volgens ons zijn deze niet geschikt voor mensen met kleine kinderen. Want carnaval is voor iedereen een gezellig feest, dus houd rekening met de kleintjes. Het superman morphsuit is minder angstaanjagend en heeft als enige geen gezichtsbedekking.

Marvel morphsuit carnavalskledingkleding met app voor speciale effecten

Met de morphsuit Iron man steel je de show tijdens het carnaval en ieder ander thema feestje, want dit morph suit lijkt echt over superkrachten te bezitten. Net als Marvel uit de gelijknamige stripserie uit de jaren 60 zorgt het pak voor superkrachten. Het morph suit komt namelijk tot leven wanneer je een speciale app downloadt op je mobiel en deze in het pak stopt. Wil je liever als een gewone superman naar het carnaval, kijk dan bij onze afdeling Superhelden of historische kleding.

Fop & Feestwinkel