feestwinkelFeestwinkel  20000 artikelen  20.000 producten op voorraad   Snelle verzending  Snelle verzending  Niet goed geld terug  Niet goed, geld terug   Uitstekende klantenservice  Uitstekende klantenservice  Review   Beoordeling 8.8/10

Morph Suits

Morph suits jongens voor carnaval

Een carnavalspak dat als gegoten is, zo kun je morph suits omschrijven. Het is een carnavalskostuum dat als een tweede huid zit, denk maar eens aan de outfit van Superman of Batman. Het lijkt een beetje op het idee van een legging, maar dan over he hele lichaam. Voor volwassenen zijn er heel veel verschillende morh suits te koop, voor kinderen en met name jongens is het aanbod geringer.

Zelf een morph suit maken

Met een body en een legging kom je al een heel eind in de richting van een morph suit. Doe er een rode cape bij  en je begint al op superman of spiderman te lijken. Een paar goed sluitende hoge rubber laarzen en je hebt al bijna superkrachten. Wil je nog meer effect, dan zorg je natuurlijk voor een riem met mooi embleem. Om in carnavalssferen te blijven geef je jezelf ook een paar epauletten met Limburgse of Brabantse versiering. Wil je de superman worden van een bepaald dorp dan strijk je op je cape een applicatie van het gelijknamige carnavals gat.

Carnavals Morph suits jongens kopen

Voorlopig is er maar één morph suit in de collectie, maar dat is meteen een multifunctionele. Niet alleen met carnaval kom je goed voor de dag in een jongens skelet morph suit, maar ook met Halloween en andere spokerige feestjes kom je hiermee goed voor de dag. En wie weet, krijgen we eerdaags meer morph suits voor jongens. Houdt daarom altijd de nieuwe collectie 2017 in de gaten. We hebben bij superhelden nog wel een heel mooi Batmankostuum dat veel weg heeft van een morh suit, want het heeft een echt gespierde torso. Hiermee heeft de jongens borstkast ineens spieren als staal en kan hij ieder meisje en vriendje behoorlijk imponeren. Vooral leuk voor de jongens die maar geen vet kijken te kunnen kweken. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.