Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Nieuwe collectie 2023

Nog even en het is Halloween, op de laatste zaterdag van oktober. De kleding voor dit griezelfeest kun je ook prima gebruiken voor carnaval. Kijk maar naar de Mexicanen met hun piñata en hun dag der doden. Het verschil met carnaval is eigenlijk nauwelijks zichtbaar. Alleen dat de kostuums wat macaber zijn en dat je vaak doodshoofden ziet in plaats van clowns. Wie de laatste James Bond film heeft gezien zal precies begrijpen waar wij op doelen. Tijdens dit feest wordt ook volop gebruik gemaakt van maskers net zoals tijdens het Venetiaanse carnaval.

Resultaat 1–32 van de 103 resultaten wordt getoond

Nieuwe collectie carnavalskleding meisjes 2023

Kruising Halloween en carnaval in nieuwe collectie 2023

We verwachten dan ook dat het carnaval 2023 geheel in het teken staat van dit meer macabere carnavalsfeestje. Geen zoetsappige prinsesjes en lieve clowntjes, maar stoere meiden in heavy metal outfits en gothic thema’s. Vooralsnog hebben wij de hand weten te leggen op een aantal bijzonder skeletpakjes voor meisjes. Een soort kruising dirndl en magere hein, compleet met kanten rokje, gothic handschoenen en pofmouwtjes. Draag het met een zwart piraten hoofddoekje. Een mooie mix van heel verschillende stijlen tot een nieuw geheel. Sassy Skeleton, de originele uitvoering uit America, bij ons in de nieuwe collectie 2023!

Majorette of cheerleader in 2023?

Misschien heb je er altijd al van gedroomd bij de majorette te gaan of chearleader te worden bij de een beroemd voetbalteam. Nou dan kun je in 2023 kijken hoe dat voelt. Ga maar vast een dansje bedenken want ons chearleader carnavalskostuum voor meisjes is helemaal het einde. Stars and stripes, we hebben het helemaal!

Fop & Feestwinkel