Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Ninja

Ninja carnavalskleding is echt iets voor bijzondere strijdlustige jongens. Elk jongetje heeft zo’n periode waarin hij niet stoer genoeg kan zijn. Ninja’s zijn Japanse krijgers die onder het slaken van ijselijke kreten de hoogste sprongen maken en ondertussen rake klappen en schoppen uitdelen. Een soort Kung fu Panda, maar dan toch net even anders.

 

Toont alle 5 resultaten

Drakenvechters in ninja carnavalskleding

Een ninja herken je aan zijn morph suit, een veelal goed aansluitend zwart of donkergroen pak en een masker voor de ogen. Want al vechten ninja strijders meestal voor het goede doel, net als andere superhelden willen ze om de een of andere reden niet graag herkend worden. Stoere jongens vinden dat ook een prettige bijkomstigheid. Zeker met carnaval is het heerlijk om een beetje incognito uit je dak te kunnen gaan. Houd je niet van een masker, dan kun je je gezicht altijd nog donker schminken.

Dodelijke zwaarden en Six pack maken de ninja onsterfelijk

Een coole ninja beschikt natuurlijk over een ijzersterke conditie, een Six pack en een dodelijke zwaard.  Het enigszins kromme zwaard doet denken aan die  van de  piraat. Een ninja zwaard houd je echter met twee handen vast om dat het zolang en zwaar is dat je er gemakkelijk iemand mee kan onthoofden. Oefen thuis dus op je formidabele zwaai als je op een echte ninja wilt lijken tijdens het carnaval. De piraat vecht altijd met een kort zwaard en wel in één hand zodat ie met zijn andere hand iets van de boot kan vasthouden zodat hij niet over boord slaat. Een ninja doet ondertussen een koprol of een radslag en beheerst de kunst van het vallen meesterlijk. De jongens carnavalskleding ninja combineer je daarom het best met een paar snelle, zwarte gympen.

Oosterse vechters en historische ridders

Ninja’s zijn vooral krijgers uit het oosten, maar er zijn natuurlijk nog meer gemaskerde vechtjassen op deze aardbol. Een historische krijger is Assassin Creed die we gemakshalve onder de categorie Ninja hebben geschaard. Want een ridder was het ook niet, maar wel een markant figuur die dankzij de gelijknamige Game in korte tijd bij heel veel jonge mannen enorm populair is geworden. Net als de ninja’s lijkt Assasin Creed over superkrachten te beschikken waardoor hij met het grootste gemak muren en daken beklimt, niet gehinderd door zijn prachtige, koninklijk aandoende kleding. Maar eigenlijk zijn we dat wel gewend van superhelden, dragen ze niet allemaal een cape?

Fop & Feestwinkel