Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad

We kunnen online bestellingen niet verwerken in verband met extreme drukte. Kom naar de winkel, heel veel voorraad!

Filters

Overig

In onze sectie carnavalskleding overig vind je verschillende kledingstukken die bij meerdere thema’s kunnen passen. Denk hierbij aan het dansmarietje dat bij elk themafeest of carnavalsfeest welkom zal zijn.

 

Resultaat 1–32 van de 44 resultaten wordt getoond

We hebben zoveel leuke carnavals kleding en zo veel thema’s dat er altijd ook nog carnavalsjurken en carnavalskleding is waarvan we even niet weten bij welk thema ze nu het beste horen. Deze vind je in de categorie “Overige carnavalskleding dames”. Wat dacht je bijvoorbeeld van de dansmarietjes die op elk carnaval een vaste plek in nemen. Deze dansmarietjes kun je vergelijken met majorette meisjes en ze hebben altijd een, je raad het al, dansje in gestudeerd. Ze lopen allemaal in hetzelfde carnavalsjurkje dat vaak lijkt op die van de majorettes of dirndls carnavalskleding. Vaak dragen ze ook een petticoat en hebben ze op het hoofd de variant van de steek die de prins en de raad van 11 draagt.

Dansmariekes en sexy overige carnavalskleding dames

Anno 2016 en 2017 zijn er ook dansmariekes die liever de cancan dansen. Ook in carnavalsland is een golf van modernisering merkbaar. Misschien ook de reden dat de populariteit van het volksfeest de laatste jaren boven de rivieren toeneemt. Voor dergelijke sexy kostuums kun je kijken bij carnavalskleding exclusief of Leg Avenue.

Rock ’n roll en rijp fruit bij overige carnavalskleding dames

Dit zijn natuurlijk ook kostuums die bij meerdere thema’s kunnen passen, want of je naar een sprookjes feest gaat of een jaren 50 Mafia feest, je kunt altijd als aardbei of paddenstoel gaan. Gewoon, omdat het leuk is. Voor rock ’n roll jurken geldt volgens ons iets dergelijks, je kunt ze gewoon aan naar je werk, maar ook naar een schoolfeest, een Rock’a Billy feest maar ook op een glitter en glamour feest kun je er prima mee uit de voeten, kwestie van de juiste accessoires. Bij de overige carnavalskleding dames vind je trouwens ook de naaktpakken die dit jaar bij Linda op de cover stonden, volgens on kan dat ook wel eens een hit worden voor de nieuwe collectie carnavalskleding 2017!

Fop & Feestwinkel