Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Overig

Categoriseren is niet onze sterkste kant. Want uiteindelijk hielden we nog een heleboel carnavalskleding over zonder label. Een roze prins carnaval kostuum bijvoorbeeld, die we eindelijk wel bij de sprookjes hadden willen indelen ware het niet dat deze prins in het roze toch van een heel ander kaliber is. We moesten hem dus helaas apart zetten.

Resultaat 1–32 van de 38 resultaten wordt getoond

Overige carnavalskleding voor boeven en buitenlui

Zo hebben we ook een boef gevangen die gevlucht is uit de categorie cowboys, het werd hem er te heet onder de voeten. En wat te denken van het wandelende Limburgse vaandel, dat natuurlijk thuis hoort bij de categorie Limburgse carnavalskleding, maar soms stijgt het carnaval ons al vroegtijdig naar het hoofd en daarom is dit vaandel even apart gezet. Het werd anders een te dolle boel.

Overige griezels

Ook de Halloween types moesten we soms even apart zetten anders maakten ze de andere kostuums bang. Zeker magere hein, de man met de Zeis, daar passen we liever een beetje voor op. Dat is natuurlijk wat anders dan de man met de hamer. Deze zul je ongetwijfeld wèl een keertje ontmoeten tijdens het feesten. Misschien een goed ideetje om de zeis te wisselen voor een grote hamer? We hebben er vast wel eentje voor je bij zitten bij de opblaas-artikelen.

Fop & Feestwinkel