Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Overig

Je kunt het zo gek niet verzinnen, of fop en feestwinkel heeft er wel carnavalskleding voor in huis. Bent u op zoek naar specifieke carnavalskleding jongens, probeer deze dan te zoeken op thema. Zo hebben we soldaat, politie, clowns, cowboys en indianen. Bent u op zoek naar goedkope carnavalskleding, kijk dan eerst bij onze aanbiedingen. Weet u nog niet precies welk kostuum past bij het carnaval waar u naar toe gaat, kijk dan eens bij onze Themafeesten voor inspiratie. Ook bij de accessoires op thema kunt u langzamerhand warm lopen voor een bepaald idee.

 

Toont alle 30 resultaten

Overige carnavalskleding jongens online uitzoeken

Zit het betreffende carnavalspakje er niet bij, dan kunt u verschillende dingen doen.

  1. Kijken bij Overige carnavalskleding. Hier treft u nog heel veel verschillende pekskes aan voor carnaval die we niet bij de thema’s kwijt konden. Denk aan punkers, een koksmaatje of een spookje.
  2. Ons bellen, wij weten doorgaans precies wat we in huis hebben
  3. Zelf een carnavalspakje samen stellen met  behulp van onze Feestpruiken, feestartikelen en schmink.
  4. Rustig onze site gaan bekijken. Bij elke categorie treft u ideeën aan voor combinaties en accessoires.
  5. Kijken op stad. We hebben een lijst met carnavalskleding per (Brabants) carnavalsgat. Er zijn wel 11 verschillende steden dus wie weet zit daar de gouden tip bij.
  6. Onze winkel bezoeken in Valkenswaard. Met meer dan 1000 mw2 winkeloppervlak, lijkt het ons onmogelijk wanneer u daar niet slaagt. Wij zijn van woensdag tot en met zondags geopend. Maandag en dinsdag houden wij  weekend.

Koop uw overige carnavalskleding jongens op tijd

Tip: kom op tijd. Wanneer u drie weken voor carnaval komt loopt u dikke kans dat uw favoriete jongens carnavalskleding uitverkocht is. Bovendien is het dan heel erg druk en kunnen wij u misschien niet zo snel te woord staan en helpen als dat wij en u zou willen. Ook wanneer u online bestelt, verdient het aanbeveling dit zo spoedig mogelijk te doen. Van sommige pakjes zijn er maar enkele exemplaren die niet meer worden gemaakt. Want wij houden van exclusieve carnavalskleding en niet van 13 in een dozijn.

Fop & Feestwinkel