Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad

Let op: wegens extreme drukte, tijdelijk minimale bestelwaarde 99 Euro. Kom naar de winkel voor advies.

Filters

Overig

We krijgen zoveel carnavalskleding binnen dat we soms geen tijd hebben om de kleding in een bepaalde categorie onder te brengen. We vieren liever carnaval dan dat we achter de computer zitten namelijk. En zo groeit onze collectie overige carnavalskleding meisjes gestaag. Zo hebben we een zigeunermeisjes en een paar dansmariekes die eigenlijk op elk carnaval gewoon thuis horen. En natuurlijk de verpleegster, de ballerina en een prachtige rode jurk voor een flamencodanseres.

 

Resultaat 1–32 van de 37 resultaten wordt getoond

Van klassieke jurk tot discojas alles kan als carnavalskleding voor meisjes

Tijdens carnaval ga je uit je dak. Of je dat nu doet in stijl van de jaren 70 met een discojasje van roze glitter of als chique dame uit de 17e eeuw, het maakt niet uit. Serieuze historische kostuums worden tijdens carnaval vrolijke outfits. Het ligt allemaal aan de accessoires. Een gekke bril of pruik, een maffe hoed of gekke strijk applicaties geven je carnavalskleding een verrassende uitstraling. De kunst is om mensen te verrassen. Dat doe je dus door iets te combineren wat mensen niet verwachten. De paus in zijn zwembroek, een maffiabaas met een roze petticoat of een superheld met bierbuik. En dat dan als meisjeJ.

Welke overige carnavalskleding kunnen meisjes aantrekken?

Vroeger wilden meisjes altijd prinsesje zijn of roze barbies, maar tegenwoordig zijn meiden liever iets stoers. Een flinke judoka, kickbokser of niña vechter, meisjes staan daar niet meer vreemd van op te kijken. Ook vinden meisjes het leuk om als dieren verkleed te gaan, bijvoorbeeld lieveheersbeestjes. Rode rok met stippen en een paar voelsprieten op het hoofd en gaan. Maar stoer of niet, ballerina’s zijn natuurlijk het populairst. Kunnen de meisjes in het dagelijkse leven nog niet over de bok komen en dansen ze geen pas in de maat, met carnaval kun je zijn wie je wilt, vier dagen lang.

Niet  te volwassen carnavalskleding

Hele kleine meisjes zijn natuurlijk al mooi èn grappig van zichzelf. Als je kind geen zin in verkleden heeft, dwing hem dan vooral niet. Misschien vindt ze een pruik of bril wel leuk of een grappig capeje. In een handomdraai heb je dan een superhelden pakje gemaakt. Misschien heeft je dochter ook wel een lievelingskledingstuk dat je kunt gebruiken tijdens caraval. Denk aan een sjaal of hoedje. Ook lievelingsknuffels en lievelingsfilms kunnen inspiratie opleveren voor leuke overige carnavalskleding. Denk maar aan de meisjes in Frozen of aan een super schattige reuze knuffelpanda.

Fop & Feestwinkel