Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Politie

Natuurlijk moet er ook iemand de orde handhaven tijdens carnaval. Daarom kan de politie niet ontbreken. En wat voor politie. Stoere kogelvrije vesten van FBI of SWAT maken van jouw ranke bovenlijf een stoere cop. Wil je liever als een uniform als the Village people toen ze YMCA uitbrachten, kijk dan even bij soldaten of gekke pakken. Hier vind je geen kogelvrije vesten, maar wel camouflage kleding. En wat te denken van de vette biker? Met een paar handboeien en een politie badge kun je zo doorgaan voor foute cop.

 

Toont alle 7 resultaten

Politie agent undercover

Misschien droom je wel van een undercover positie. Kleed je dan als Don Johnson, is een jaren 70 pak en schoenen zonder sokken. Je weet wel, de gladde politie agent uit Miami Vice die altijd weer undercover moest en dan in zijn speedboot rijke champagnefeestjes af moest stropen. Vervelende baan wel, vooral omdat je als agent nooit zo veel verdiend als de criminelen om je heen. Laat je lekker omkopen en neem in een glitter en glamour pak afscheid van je politiebaantje.

Stoere politie agent rots in de branding

Maar misschien ben jij wel zo’n politie agent die uit het goede hout is gesneden en doorsta jij de golven van het carnaval moeiteloos. Een uitgestreken tronie krijg je door het dragen van een politiepet en piloten zonnebril met donkere, druppelvormige glazen. Uiteraard heb je een walkie talkie bij je en misschien wel een collega in sexy politie jurkje of catsuit. Trouwens, je kunt ook je eigen eenheid formeren en je kinderen in een passend politiepakje of –jurkje steken.

Fop & Feestwinkel