Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Let op: door drukte bij PostNL is de levertijd iets langer. Hou rekening met 2 tot 5 dagen.
Filters

Politie

Jongens die graag de orde bewaren en de baas spelen, zie je maar al te vaak in een politiepakje rondrennen. Politie carnavalskleding doet het dan ook altijd prima bij jongens tot een jaar of 14. Het politie uniform oefent blijkbaar vooral op jonge kinderen onweerstaanbare aantrekkingskracht uit. Daarboven is de politie niet langer je vriend maar iemand die je in de gaten moet houden omdat je op je opgevoerde brommer zonder helm rondrijdt.

Toont alle 6 resultaten

Politie is de baas

Het uniform betekent macht en als je macht hebt, ben je de baas. Maak je jongens carnavalskleding politie daarom compleet met een setje handboeien, een wapenstok en natuurlijk een klappertjespistool. En om ervoor te zorgen dat je niet in handen van de boeven of de indianen valt, draag je zelf natuurlijk een kogelvrijvest. Hiermee ben je net zo onsterfelijk als de superhelden.

Blauw naar het carnaval

Nee niet blauw van de drank maar blauw van het politie-uniform. Onze carnavalskleding politie jongens is natuurlijk een natuurgetrouwe kopie van de Nederlandse politie agent. Het is dat je zo klein bent uitgevallen, maar wanneer jij je politiepenning laat zien dan gaan zelfs volwassenen twijfelen aan je echtheid. Een “echte” ID badge van de politie vind je bij de accessoires op thema. Wedden dat jij een paar wildplassers kunt bekeuren?

Die pet past ons allemaal

Geen politie carnavalskleding voor jongens zonder pet. Vroeger was het motto van een wervingscampagne van de politie namelijk; “ Die pet past ons allemaal”. Omdat jongens natuurlijk een wat kleinere hoofdomtrek hebben dan volwassenen, valt de politie pet soms wat groot in verhouding. Meestal zit een baseball cap net even beter dan de originele politiepet bij kleine kinderen dus let daar even op. Bij accessoires op thema “soldaat en politie” vind je de Nederlandse politiepet. Deze is geschikt voor volwassenen en kinderen. Deze pet kun je namelijk zelf op maat maken. Je politielook is compleet met een politiebril. Zo’n druppelvormig montuur uit de jaren 70 dat ook wel als pilotenbril verkocht wordt, bedekt je gezicht zowat helemaal. Heerlijk voor als je niet herkend wilt worden.

Fop & Feestwinkel