Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Politie

Meisjes houden van stoere carnavalskleding. Ze denken nog niet in termen van mannelijk en vrouwelijk maar meer in stoer en indrukwekkend of cool, of juist lauw. Het politie uniform dwingt bij de meeste meisjes ontzag af net als andere uniformen. Lauw dus. Daarom gaan ze ook graag in de schoenen van de gezagsdragers staan tijdens carnaval. Is het niet als politie agent dan wel als judoka of meesteres in karate of judo met de zwarte band. Wanneer je als jongen dus naast zo’n stoere meid wilt lopen doe je er goed aan daar rekening mee te houden.

 

Toont alle 3 resultaten

Lekker eigenwijs die carnavalskleding politie agent meisjes

De politie pakjes zijn bijzonder kittig. Dat is een combinatie tussen pittig en kindsJ. Omdat meisjes nog niet sexy hoeven te zijn is het uniform wel kort, maar niet echt bloot. Korte mouwtjes en een minirokje, je zult het in het echt niet tegen komen bij de gezagsdragers. Jammer eigenlijk wel want we vinden onze politiepakjes eigenveel mooier dan die lelijke donkerblauwe, tegen grijs aangrenzende kleur politiebroeken die we de rest van het jaar tegen komen.

Diverse accessoires bij carnavalskleding politie meisjes

Wanneer je echt ontzag af wilt dwingen in je carnavalskleding politie, dan zorg je natuurlijk voor de juiste accessoires. Een kogelvrijvest, een set handboeien of een wapenstok, het zijn items die je terug kunt vinden bij accessoires. Trek er een paar hoge zwarte laarzen bij aan en iedereen wil door jou op de bon geslingerd worden. Tip: gebruik je bonnenboekje om briefjes uit te delen met daarop je naam en telefoonnummer, wie weet houd je er nog een paar leuke vrienden en vriendinnen aan over. Vergeet trouwens niet je politiepet, want de slogan luidt niet voor niets; die pet die past ons allemaal! En dat komt nou eens goed van pas tijdens carnaval.

Fop & Feestwinkel