Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Pruiken

Het haar van iedere dame is anders. Velen hebben zich erover gefrustreerd en doen er alles aan om dit te veranderen. Knippen, verven, stijlen, krullen, we kennen het allemaal wel. De traditionele Tiroler dames worden vaak afgebeeld met twee lange, blonde vlechten. Omdat lang niet iedereen lang, blond haar heeft, hebben wij hier de oplossing voor: een prachtige blonde pruik. Koop nu uw lange blonde vlechten en ga verkleed als echte Tiroler dame. Combineer dit met een authentieke Dirndl, een bierpul in de hand en u bent gegarandeerd klaar voor uw Tiroler feest.

Enig resultaat

Veelzijdige Tiroler kostuums

De Tiroler outfits en accessoires die verkrijgbaar zijn bij D&G fop&feestwinkel, zijn veelzijdig en ook later weer te gebruiken. Denk aan een Oktoberfest, dat al lang niet meer alleen een Duits fenomeen is maar ook in Nederland steeds populairder wordt. Ook tijdens een après-ski feest of een andere biergerelateerde happening zijn bijvoorbeeld de Dirndls of de lederhosen prima te dragen en zult u niet uit de toon vallen. Ook heeft u gelijk een outfit voor de komende carnaval! Daarnaast is de Tiroler pruik niet per se gebonden aan het Tiroler thema, ook bij andere fantasierijke vermommingen en carnavalsoutfits kan deze pruik een leuke aanvulling zijn.

Tiroler pruik bestellen bij D&G fop&feestwinkel

Uw lange blonde vlechten bestelt u gemakkelijk in de webshop van onze feestwinkel. Heeft u nog andere producten op uw verlanglijstje staan? Combineer deze dan met uw bestelling, want wanneer u voor twintig euro of meer bestelt krijgt u korting op de verzendkosten. Kunt u online geen keuze maken? Kom dan langs in onze winkel in Valkenswaard. Hier vindt u 20.000 feestartikelen, waaronder het Tiroler assortiment, verspreid over duizend vierkante meter. Alle artikelen die u nodig heeft voor uw Tiroler feest en andere gelegenheden, vindt u bij D&G fop&feestwinkel.

Fop & Feestwinkel