feestwinkelFeestwinkel  20000 artikelen  20.000 producten op voorraad   Snelle verzending  Snelle verzending  Carnaval gaat door!!!  Carnaval gaat door!!!   Uitstekende klantenservice  Uitstekende klantenservice  Review   Beoordeling 8.8/10

Personeel gezocht: mail ons of kom langs

Sinterklaas artikelen en versiering Sinterklaas feest

Sinterklaas artikelen en versiering

Geel met paarse slingers zijn wat ons betreft echte Sinterklaas items om de boel te versieren. Paarsgeel doet echt denken aan Sinterklaas. Of beter gezegd, aan zwarte Piet. Want Sinterklaas is natuurlijk vooral rood. En dan hebben we het niet over zijn neus, maar over mijter en mantel.

De zak van Sinterklaas is niet paars

Dissonant is de zak van Sinterklaas. Dat jute, muf ruikende ding is toch een beetje een domper op al die feestelijk versierde cadeaus en die vrolijk uitgedoste Pieten. Waarschijnlijk een overblijfsel van de tijd dat “stoute kinderen” voor straf in de zak gestopt werden. Gelukkig zijn zwarte Pieten geen boemannen en is de roe vooral erg handig om het strooigoed bij elkaar te vegen. Tijd voor vervanging van de jute zak voor een vrolijker versierd exemplaar!

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Meer zien dan alleen Sinterklaas artikelen en versiering voor Sinterklaas feest?

Sinterklaas artikelen en versiering is een sub-categorie uit de categorie Sinterklaas feest. Zoek je een andere Sinterklaas feest? Kijk dan eens in de bovenliggende categorie: Sinterklaas feest. Vind je dan nog niet wat je zoekt start dan gewoon op onze hoofdpagina. Heeft u een vraag over een product dan kunt u natuurlijk ons altijd een e-mail sturen via info@fopenfeestwinkel.nl, of u stuurt een bericht via de contactpagina. Liever onze kleding in het echt zien of huren? Kom dan naar onze winkel:
De Vest 24 5555 XL Valkenswaard
Nederland