Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Sinterklaas baard

De baard van Sinterklaas is de mooiste baard die er is. Menig kind heeft erover gedroomd aan de baard van Sinterklaas te trekken om te kijken of die wel echt is. Tenzij de baard er gewoon zo mooi uit ziet dat er aan zijn echtheid niet getwijfeld hoeft te worden. Wil je een echte Sinterklaas baard, dan kun je niet volstaan met wat plukjes watten of wat pluis aan een elastiekje.

 

Toont alle 12 resultaten

Baard en snor van Sinterklaas van echt haar

Iedereen weet dat Sint een witte baard en snor heeft. Ook heeft hij hele lange witte haren. Eigenlijk is het een waterval van wit haar die onder de mijter uitkomt. Maar Sinterklaas heeft nog meer haar op zijn hoofd dan alleen een baard en snor. Zijn ogen gaan verstopt onder grote witte borstelige wenkbrauwen. Wil je er dus als een echte Sinterklaas uitzien, dan heb je niet alleen een baard en snor nodig, maar ook pruik en wenkbrauwen in precies en dezelfde stijl. Een baardset van echt buffel- of yakhaar komt wel op een paar honderd euro.

Onduleren van baardset Sinterklaas

Koop je een baard en snor van echte buffel- of yakhaar dan moet die net als een pruik van haar, geonduleerd worden. Onduleren is een duur woord voor het in model brengen van baard en snor. Natuurlijk kun je ook een goedkope baard en snor aanschaffen, maar verwacht niet dat er dan enig kind is in Nederland die gelooft dat je de echte Sinterklaas bent.

Baard en snor van synthetisch haar

Er zijn ook baarden, snorren wenkbrauwen en pruiken van synthetisch haar. Kanekalon haar ook wel genoemd. Hoewel het niet om echte haren gaat, kun je met synthetisch haar nog wel een hoop doen. Zo kun je het föhnen, kammen en wassen. Het synthetische haar is heel zacht dus ook heel fijn voor de kindertjes op schoot. Een baardset voor Sinterklaas van kanekalon haar is een stuk voordeliger dan buffel- of yakhaar.

Onderhoud snor en baar

Pruiken van echt of synthetisch haar kunnen voorzichtig gewassen worden. Het spreekt voor zich dat je een Sinterklaas baard en snor beter door een vakman of –vrouw kunt laten onduleren. Op die manier weet je zeker dat het niet aan je baardstel ligt wanneer je herkend wordt door een bijdehante kleuter. Kortom, zoek je echte baard omdat je de enige echte Sinterklaas bent, koop dan online een snor en baar van echt haar en vergeet vooral je wenkbrauwen niet.

Fop & Feestwinkel