Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Let op: door drukte bij PostNL is de levertijd iets langer. Hou rekening met 2 tot 5 dagen.
Filters

Soldaat

Soldaatje spelen, wie wil dat nou niet. Met carnaval mogen ook volwassen heren zich uitleven in een  stoer camouflage pak of kostuum met legerprint. Combineer met een kogelvrijvest en kogelriem en je kunt veilig mee doen met de optocht en polonaise.

 

Toont alle 10 resultaten

Chique legerprint voor heren

Wil je een beetje chique soldaat zijn, dan is de Combat zone overall misschien wel wat voor jou, Door de zwart wit camouflage print oogt dit soldatenpak heel gekleed, zeker in combinatie met het zwarte kogelvrije vestje zodat het geheel meer oogt als een deftig giletje.

Voordelige combinaties soldaat

Een wel heel voordelig soldatenpak is ons groene camouflage pak, waar je een broek, shirt en legerriem koopt voor 15 euro. Alleen nog even een helm en een paar kistjes erbij en je bent klaar voor het carnaval als soldaat. Army Jake is ook wel een superstoer legershirt dat lijkt op een vest met rits en wit T-shirt, maar het is één geheel. Zit lekker, want is gemaakt van stretch en is natuurlijk veel minder benauwd dan twee laagjes soldaten kleding.

Historische soldatenpakken zonder legerprint of camouflage

Wil je wel gecamoufleerd, maar dan toch anders? Kijk bij historische carnavalskleding voor een soldaten uniform uit de middeleeuwen of misschien wel je liever een soldaat zijn uit de romeinse tijd. Bij de OppoSuits is camouflage en legergroen de enige print die we niet hebben, maar ze bestaan  wel. Wie weet komen ze nog bij de nieuwe collectie.

Fop & Feestwinkel