Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad

We kunnen online bestellingen niet verwerken in verband met extreme drukte. Kom naar de winkel, heel veel voorraad!

Filters

Soldaat

Jongens en meisjes van alle leeftijden zouden graag eens in de huis van een echte soldaat kruipen. Met carnaval kan dat natuurlijk. Bij carnavalskleding “soldaat” voor jongens vind je echte camouflagekleding en soldatenpakjes en –pakken. Voor de echte snelle jongens is er zelfs een pilotenpak in de collectie ‘carnavalskleding jongens soldaat”. Want of soldaten nou ter land ter zee of in de lucht zijn, dat maakt met carnaval niet zo veel verschil. Dus laat de jongens zelf kiezen welk soldaten- of camouflagepak het beste bij ze past.

Toont alle 5 resultaten

Legergroen combatpak omgetoverd tot carnavalskleding soldaat jongens

We hebben natuurlijk de ouderwetse legergroene pakken met camouflageprint in bruin, groen en beige, maar ook de wat frisser ogende zwart wit camouflagepakken zijn als carnavalskleding verkrijgbaar. Dit zijn de zogenaamde desert- of woestijnpakken die veel gedragen werden (en worden) door soldaten die uitgezonden werden naar Afghanistan en andere warme landen.

Survival soldaat Rambo

Natuurlijk kun je tijdens het carnaval ook een stapje verder gaan en je als Rambo verkleden. Omdat deze Vietnam veteraan indrukwekkende spieren bezat, is een bodybuilder shirt of sixpack met tatoeage (kijk bij superhelden carnavalskleding jongens) een mooie basis. Het wasbordje op het shirt is net echt. Hiermee kunnen jongens eruit zien als een volwassen survivaller in de jungle. Het shirt is wel niet in jongensmaten maar met carnaval maakt een maatje meer natuurlijk niet uit. Kijk ook bij gekke pakken.

Commando’s met volle bepakking aan de zwier

Jongens die tijdens carnaval verkleed gaan als soldaat, swat commando of piloot, hebben uiteraard ook bijpassende accessoires nodig. Om het zoeken makkelijker te maken hebben we ook de accessoires zoveel mogelijk in thema’s verdeeld. Voor accessoires als helm, geweer en kogelketting kun je terecht bij accessoires op thema en kies dan soldaat en politie. Schmink hebben we natuurlijk ook. Een paar vette strepen op je gezicht met een make up stick in legerkleuren en de jongens zijn helemaal gecamoufleerd. Bijpassende zonnebrillen maken je stoere soldaten kind  helemaal klaar voor het carnaval. Niemand zal de jongens zo herkennen in hun carnavalskleding soldaat.

Fop & Feestwinkel