Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Sport

Wist u dat cheerleading in Amerika echt gezien word als officiële sport? De sport bestaat uit het publiek te amuseren tijdens de pauzes van een wedstrijd American football en basketball. Het zijn meestal dames die deze sport beoefenen in een apart cheerleader outfit. Onze sportieve cheerleader outfits zijn gemaakt van elastische stof voor optimale pasvorm en bewegingsvrijheid.

 

Toont alle 27 resultaten

Carnavalskleding dames thema Sport

Sport en carnaval horen bij elkaar. Of is het geen sport “wie houdt het langste de polonaise vol”? Het moet dus niet moeilijk zijn om het thema Sport in een carnavalsjasje te gieten. Bij sportieve carnavalskleding denk je onmiddellijk aan sumo worstelende dames of nep boksende modder worstelaarsters. Daar is de sportiviteit echter ver te zoeken dus misschien kun je je beter verkleden als scheidsrechter om de boel eens even recht te fluiten. Je kunt natuurlijk ook heel sportief de handdoek in de ring gooien als box-ster en verder gaan als Glittter en Glamour girl.

Fitness en joggen nieuwe sport trends voor dames in carnavalskleding

Steeds meer dames lopen regelmatig een rondje hard. Dat kon vroeger gewoon op een paar gympen en een korte broek, maar in de jaren 70 en 80 kwam daar het disco glitterpak bij in neonkleuren. Je zag het ook veel op de skipiste. Zo’n fout skipak of joggingpak is natuurlijk ideaal uitgangspunt voor een carnavalskleding voor dames. Gooi er een foute zonneklep tegen aan of maak je outfit compleet met een hartslagmeter of kop telefoon.

Cheerleaden in sportieve carnavalskleding

Juich je favoriete dweilband toe als cheerleader. Je zult het niet geloven, maar cheerleader is een echte sport in Amerika, ideaal dus om met je vriendinnen een dansje in te studeren als carnavals act. Pimp je cheerleaders pak met een pruik of grote roze bril en je kunt er verzekerd van zijn dat mensen zich niet vergissen. Het zal je maar gebeuren dat je echt een yel moet gaan zingen. Of in een spagaat moet springen. Je carnavalspak is van elastiek, maar ben jij dat ook? Is het antwoord ja, dan ben je misschien beter geschikt als één van de vele superhelden.

Fop & Feestwinkel