Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Let op: door drukte bij PostNL is de levertijd iets langer. Hou rekening met 2 tot 5 dagen.
Filters

Sport

Sportkleding hoort bij carnaval als drank hoort bij spelen, of is dat niet de goede uitdrukking)? Feit is al in de romeinse tijd het volk werd zoet gehouden met brood en spelen. En spelen is het zelfde als sport. Met een sportieve outfit kun je een stoere indruk maken, of juist niet. Dat hangt af van de sport die je kiest.

 

Toont alle 15 resultaten

Sport tijdens carnaval

De grootste sport tijdens carnaval is natuurlijke het heffen der glazen en het op correcte wijze uitvoeren van de polonaise. Wie deze namelijk doet met enigszins gebogen knieën zal merken dat anderdaags, de hamstrings behoorlijk pijnlijk aan voelen.

Sportieve look tijdens carnaval

Wil je er ook nog sportief uitzien, denk dan eens aan sportkleding. Ga als voetballer of bokser, of motorcoureur. Helm op je hoofd, leren pak aan en handschoenen en gaan. Helaas is zo’n lerenpak wel wat warm, dus misschien is een golftenue een beter en sportiever alternatief. De korte pofbroek zit lekker luchtig en het keurige bloesje heeft korte mouwtjes.

Sportkleding Groen en geel van carnaval

Hier kun je mooi de draak steken met de kouwe kak van de Wassenaarse slag. De knickerbocker ofwel pofbroek is nu niet direct een flitsend kledingstuk. Net zo min als de spencer met V-hals en de alpinopet die het golftenue over het algemeen compleet maakt. Eerder zou je hem verwachten in de historische kleding, maar bij carnaval is niets wat het lijkt. In een gifgroen kleurtje val je niet op, op de Tee, maar des te meer in het carnavalsgedruis. Je kunt natuurlijk ook als kikkerprins gaan, kijk maar eens bij de gekke pakken. Met golfen is trouwens niets mis, je bent lekker buiten, maakt geen herrie en drinkt na afloop een lekker biertje. Onderweg kan ook, je hebt toch niet voor niets je caddy bij jeJ. Trouwens, cowboys zijn natuurlijk ook heel sportief, net als superhelden. Beetje met een lasso jongleren en kunstjes doen op de rug van een paard, of als spiderman langs de gevel kruipen, je hebt er echt wel conditie voor nodig. En een beetje lef.

Fop & Feestwinkel