Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Sprookjes

Er was eens….het begin van elk sprookje dat wij kennen. In sprookjes is ook alles mogelijk en mag je je eigen fantasie de vrije loop laten. Een pratende paddenstoel, Zelda de gemene heks of een lieve sprookjesprinses, niets is te gek. De meest sprookjesachtige carnavalskleding hebben we hieronder op een rij gezet.

Resultaat 1–32 van de 94 resultaten wordt getoond

In Sprookjes carnavalskleding dames mag je fantasie de vrije loop

Niet is te gek bij sprookjes carnavalskleding dames. Of je nu als pratende paddenstoel wil of als prinses zonder erwt, er is altijd een wel een passend carnavalskostuum te vinden dat jouw sprookje werkelijkheid laat worden. Laat je fantasie de vrije loop of verdiep je in een figuur uit de verschillende traditionele sprookjes. Dames kunnen denken aan roodkapje, sneeuwwitje of doornroosje. Natuurlijk hoef je je niet te beperken tot prinses, maar ook de boze heks of één van de zeven dwergen zijn natuurlijk dankbare figuren om te verwerken in jouw carnavals sprookje

Sexy sprookjes en carnavalskleding dames

De gelaarsde kat is één van onze lievelingssprookjes, maar deze zul je als kostuum niet aantreffen. Maar je kunt natuurlijk wel het één en ander samenstellen. Kijk eens bij dieren en historische carnavalskleding. Want trek een catsuit, een paar hoge laarzen en een kekke carnavalsjas aan en je komt al een heel eind. Combineer met een markiezin of garde hoed (kijk bij accessoires) en voor je het weet ben je zelf de markiezin van Carabas. Wil je per se een staart, dan kun je misschien tussen de duivels wat van je gading vinden. Vind je dat een beetje teveel black magic, ga dan als goede fee of engel, want sprookjes bestaan. Zeker met carnaval.

Fop & Feestwinkel