Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Sprookjes

Wat hebben Peter Pan, kabouters, elfjes en Robin Hood gemeen? Juist, het zijn figuren uit sprookjes en bestaan niet echt. Dat maakt sprookjes een onuitputtelijke bron van inspiratie voor carnavalskostuums. Zeker voor heren is een sprookjesfiguur een heerlijke manier om even te ontsnappen aan de waan van alle dag.

 

Toont alle 29 resultaten

Ouderwetse en nieuwe sprookjes

Voel je een sprookjes held en kom op voor de armen net als Robin Hood. Met pijl en boog de wereld redden, hoe romantisch klinkt dat? Het kan natuurlijk nog heroïscher, kijk maar naar de game of Thrones. Wordt een middeleeuwse warrior in dit sprookje vol bovennatuurlijke wezens waar je het moet opnemen tegen draken en ander engs. Kijk bij historische kleding voor meer mooie carnavalspakkken en carnavalsjassen uit de oudheid.

Kabouters en heksen bestaan echt in sprookjes

En dus ook met carnaval. Ga als Paulus de boskabouter die wordt achterna gezeten door de lelijke heks Eucalypta, of waan je Harry Potter die het moet opnemen tegen de grote Tovenaarsmeester Voldemort. Geef je zelf een cape en rond brilletje en toverstaf en je komt een heel eind. Vergeet niet een bliksem op je hoofd te tatoeëren.

Sprookjes voor volwassenen

Wie niets heeft met kabouters, heksen en brave Hendrikken, kan een kijkje nemen bij de sprookjes voor volwassenen, 1001 nacht. Stoere Arabieren met baarden en sexy haremvrouwen zijn van een heel ander kaliber maar zeker niet minder geschikt als kleurige, en bovenal exclusieve carnavalskleding.

Fop & Feestwinkel