Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Superhelden

Met superhelden kun je pas echt indruk maken tijdens carnaval! Uiteraard bepaal jezelf wie jouw superheld is. Misschien is dat wel een beroemde muzikant als Freddy Mercury of Jim Morrison, of ben je idolaat van Robin Hood of Batman. Het hangt natuurlijk een beetje af tot welke generatie je behoort.

 

Toont alle 26 resultaten

Morphsuits voor traditionele superhelden

Bij ouderwetse superhelden denk je natuurlijk aan de stripfiguren met superkrachten als Superman en Batman. Een strakke body, een cape en masker op het hoofd en je bent klaar. Makkelijk zelf in elkaar te flansen maar natuurlijk nooit zo echt als onze morph suits. Een morph suit zit als een tweede huid. Als gegoten dus. Zowel Superman als captain America Zappar kun je bij ons kopen in deze supermooie kwaliteit. Alleen al van het aantrekken krijg je zo’n kick dat vliegen een koud kunstje wordt.

Jaren 50 superhelden als duo

In de jaren 50-70 was Batman de onbetwiste favoriet voor de jeugd samen met zijn hulpje Robin. Een geweldig duo dat toen al veel nagespeeld werd. Het enige wat je ervoor nodig had was een cape en een masker. Batman met het beroemde zwarte kattengezicht met oortjes (wat natuurlijk een vleermuis moet zijn, maar dat drong destijds niet tot me door) en Robin had een smal masker dat alleen de ogen bedekte. Zo ongeveer als de Nina Turtles van een paar jaar geleden. Het batmankostuum is alleen verkrijgbaar bij carnavalskleding jongens. Een leuk idee voor de kinderen?

Superhelden tijdens de tweede wereldoorlog

Omdat superhelden altijd een duidelijke visie hebben op goed en slecht, werd Captain America bedacht tijdens de tweede wereldoorlog. Met zijn ronde schild met daarop duidelijk herkenbaar de sterren en strepen van de Amerikaanse vlag, zou hij anno 2016 zeker geen slecht figuur slaan als superheld in deze roerige tijden.

Nieuwe digitale superhelden in de 21e eeuw

Hoewel de “echte” superhelden uit de 20e eeuw dateren, kent deze eeuw natuurlijk zijn eigen superhelden. Denk maar eens aan de vele superhelden uit de game- en filmwereld. Bijvoorbeeld Altaïr, de hoofdrol speler van Assassin’s Creed of de stoere warriors uit Game of Thrones.  De heroïsche kostuums uit de middeleeuwen zijn een bron van inspiratie voor velen en dus ook voor onze carnavalskleding. Star wars kent trouwens ook tal van markante figuren die zich uitstekend lenen voor een carnavalsoutfit. Denk je meer aan ridders, piraten of romeinen als superhelden, kijk dan bij onze afdeling historische kleding  voor meer heldenkostuums.

Fop & Feestwinkel