Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Superhelden

Als soldaten, ridders of politie pakken niet stoer genoeg zijn, dan moet je bij de superhelden zijn! Want bij superhelden carnavalskleding jongens vindt je alle stoere superhelden bij elkaar. Je vindt er een batmanpak inclusief gespierde torso, spiderman en Assasins Creed. Maar ook voor de game beluste jongens en de ds verslaafde kids is er de digitale superheld Supermario! Harstikke leuk pak dat je natuurlijk ook heel eenvoudig zelf kan samenstellen door een tuinbroek te combineren met een rood shirt en een rode pet. Wedden dat jouw spruit daar geen nee tegen zegt?

Toont alle 23 resultaten

Intergalactische superhelden carnavalskleding voor jongens

Behalve digitale superhelden zijn er natuurlijk ook nog de filmhelden van het witte doek en van outer space. Starwars doet menig kinderhart sneller kloppen, maar ook volwassen zijn vaak helemaal in de ban van Obi-  Wan Kenobi. Zijn jij en je vader gek van star wars, dan kun je volgend jaar verkleed als één van de starwars superhelden in de optocht mee doen. Wordt het de jonge Anakin Skywalker of ben je liever Kylo Ren of een stormtrooper? Dan kan je vader misschien wel als Luke Skywalker en gaan jullie het gevecht met de Darth Vader aan! Maar je kunt natuurlijk zelf ook als de Darth Vader gaan, want er is een hele leuke set van de Darth Vader, speciaal voor kinderen, bestaande uit een cape, masker en borststuk en is zelfs inclusief lichtsabel.

Gallische superhelden uit de strip Asterisk en obelisk

Nog meer superhelden vind je in de richting van Gallië, het dorpje waar Obelix ooit in de ketel met toverdrank is gevallen en daardoor de rest van zijn leven over superkrachten blijkt te bezitten. Dit was één van de echte superhelden dus, al lijkt het meer op een sprookjes verhaal. Het pak van de enorme Galliër leent zich uitstekend voor een feestje of voor het carnaval. Natuurlijk hoort bij deze held een Viking helm en een pruik met vlechtjes. Hiermee worden alle jongens in een handomdraai een komische, enorme en oersterke superheld.

Fop & Feestwinkel