Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Superhelden

Ook meisjes hebben zo hun eigen helden. Mega Mindy is vooral bij kleine meisje de heldin waar ze graag op zouden willen lijken. Superhelden hebben natuurlijk superpower. Hierdoor kunnen ze al het onrecht op de wereld met een vingerknip bestrijden. En dat vinden meisjes leuk. Ze kunnen vaak ook vliegen. Niet dat superhelden daar vleugels voor nodig hebben, maar op zijn minst een cape. Denk maar aan Batman of aan Superman die ook op mysterieuze wijze grote afstanden door de lucht kunnen afleggen zonder dat duidelijk wordt waar de aandrijving uit bestaat.

 

Toont alle 9 resultaten

Superhelden onherkenbaar met masker en carnavalskleding

Een ander kenmerk waaraan je superhelden kunt herkennen is het masker. Omdat de superhelden een soort van dubbelleven leiden, willen ze vaak niet herkend worden wanneer zij in actie zijn. Doorgaans zijn de superhelden in het ware leven namelijk helemaal niet zo heldhaftig. Eerder verlegen, teruggetrokken, intellectueel en helemaal niet sterk of gespierd. Wel zijn ze bijzonder eerlijk en kunnen ze niet tegen onrecht.

Superhelden hebben een riem om hun carnavalskleding

Een superhelden carnavalspak is niet compleet zonder een riem. Liefst een opvallende riem met daarop het embleem van de superheld. Bijvoorbeeld Barbie of Mega mindy met haar hoge blonde paardenstaart. Hoewel superhelden meestal heel strak in het vel steken is dat voor meisjes gelukkig geen vereiste. Het is juist des te schattiger wanneer zo’n lief stevig meisje in maillot en sprookjes pak verschijnt. Met lekker veel glitter maak je de superhelden carnavalskleding helemaal naar haar smaak af.

Superhelden die dieren redden

Meisjes vinden iemand al snel een held wanneer je dieren redt. Je kunt dus ook verkleed gaan als dokter of verpleegster tijdens carnaval. Kijk maar eens bij overige carnavalskleding wanneer je echte superhelden zoekt. Trouwens, moeders en vaders zijn natuurlijk altijd superhelden. Dus waarom zouden meisjes niet als hun moeder of verkleed kunnen gaan nar het carnaval? Moet je moeder natuurlijk wel minstens stewardess zijn of je vader een sexy piloot.

Fop & Feestwinkel