Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Superhelden

Altijd al als vrouw de wereld willen redden van de ondergang? Of sta je liever aan de zijde van fictieve schurken? Met onze superhelden outfits krijg je automatisch superkrachten en kan je de wereld aan. Kan jij de aarde redden van de ondergang als Wondergirl of zie je jezelf meer als prinses Leia van de Star Wars films?

 

Toont alle 22 resultaten

Superhelden carnavalskleding

Even een superheld zijn, wie wil dat nou niet. En bij fopenfeestwinkel.nl zijn we dol op superhelden, vooral vrouwelijke. Want dat dames superkrachten bezitten, wisten wij natuurlijk allang, ook al zie je dat niet altijd aan de buitenkant. Tijdens het carnaval kun je met onze superhelden carnavalskleding dames collectie eens laten zien wat jij allemaal in je hebt.

Carnavalskleding voor super helden en heldinnen

We zeggen superhelden, maar natuurlijk hebben we speciale carnavalskleding voor dames. Superheldinnen als Wondergril of prinses Leia, Catwoman spreken voor zich. Maar ook in de middeleeuwen waren er al vrouwelijk strijders die de wereld van de ondergang wilden redden. Steampunk achtige figuren, met mega veel spieren en vleugels om zich nog sneller te verplaatsen. Games als Warcraft of Assasin Creed komen tot leven wanneer je je in een middeleeuwse carnavalsjurk in een warrior verandert. Ga je liever als een eigentijdse super held, dan kun je ook bij het thema Soldaat zeer stoere carnavalskleding vinden.

Superhelden die van zich af kunnen bijten

Superhelden kunnen niet genoeg superkrachten hebben. De catwoman kan bijvoorbeeld wel een paar scherpe hoektanden gebruiken. Met een flink paar tanden kun superhelden en heldinnen goed van zich af bijten in de barbaarse wereld waarin ze leven. Ook op carnaval is het misschien handig om iets bij de hand te hebben waarmee je van je af kunt slaan. Niet letterlijk natuurlijk, maar een opblaasbaar zwaard kan natuurlijk altijd. Kijk eens bij de accessoires of je niet een bijpassend setje tanden kunt vinden om jouw superhelden kostuum extra kracht bij te zetten.

Fop & Feestwinkel