Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Tiroler jurkje

Met een tiroler jurkje zul je er zeker fantastisch uitzien op ieder Oktoberfest of tiroler feest! Het is niet alleen een traditioneel kostuum, maar ook een die je vrouwelijke vormen eh, goed laat uitkomen, zullen we maar zeggen. Een tirools jurkje is gebaseerd op de dirndl, het traditionele Alpen jurkje uit Oostenrijk. Denk maar aan Heidi.

Toont alle 12 resultaten

Tiroler jurkje nodig?

Welke lengte Tiroler jurkje?

De traditionele dirndl heeft een lange rok tot op de knie. Een tiroler jurkje kan zo kort zijn als jij wilt, met een schort of zonder. Maar alle tiroler jurkjes hebben een lijfje dat aangesnoerd wordt, zodat je middel smaller wordt en je borsten een push krijgen. Super sexy outfitje dus. Ondanks dat vrouwen tegenwoordig ook in lederhosen naar Oktoberfest gaan of in tiroler dames lederhosen , blijft de dirndl het populairst.

Tiroler jurkjes zijn hot

Sterker nog, het romantische jurkje beleeft een revival, constateerde de New York Times in 2013. Deed de dirndl eerder suf en ouderwets aan, nu “kan” ie weer helemaal, en lijkt dirndl ontwerper de laatste jaren een zeer succesvol beroep te zijn in Beieren. Om het niet te oubollig te maken, draag je 'm met een Alpenhoedje (met veer!) om 'm helemaal anno nu te maken. Succes verzekerd!

Fop & Feestwinkel