Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Home Themafeest Toppers kleding 2023
Filters

Productcategorieën

Toppers kleding 2023

Het thema voor Toppers in Concert 2023: Jaren 50 Grease stijl ! Daar hoort vanzelfsprekend de juiste kleding bij. Wij hebben allerlei Jaren 50 kleding die precies bij dit feestje past. Kijk aan de linkerkant naar de juiste categorie en bestel je Toppers kleding (outfit) 2023 hier direct online.

Resultaat 1–32 van de 85 resultaten wordt getoond

Toppers kleding 2023 De Toppers is een muziekformatie van René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit. Na een aantal jaar Corona zal voor het trio het nieuws dat de 2023 editie wel door kan gaan als een opluchting komen. De Toppers in Concert komt in november 2022 terug. Voor zowel dames als heren hebben wij verschillende kledingtypen en stijlen in ons assortiment. En juist met leuke hoeden en accessoires maak je je outfit helemaal af. Waar moet je dan aan denken bij Toppers 2023 kleding? Lees hieronder verder.

Outfit Toppers 2023

De Drescode voor 2023 is nog niet bekend maar wij hebben gehoord dat Grease stijl een grote kans maakt . De drescode bestaat dus vooral uit  een vrolijke hippie achtige stijl. Hippies droegen bloemen in het haar en droegen daarmee een vredige en liefdevolle levenshouding uit. De kracht van deze bloem in het haar (flower power) is symbolisch voor de kracht van geweldloos verzet. En uiteraard mag een piece symbool ook niet ontbreken. De leefwijze van de hippie was gericht op vrijheid, spontaniteit, creativiteit en plezier. Juist daarom is de match met het thema van de Toppers dit jaar een super combinatie.

Toppers 2023: here we come

Dus ga je naar de Toppers in concert zorg dan dat je mee doet aan deze drescode.

  • roze – seks.
  • geel – zonlicht.
  • rood – leven.
  • oranje – geneeskracht.
  • turkoois – magie.
  • violet – karakter.
  • groen – natuur.
  • blauw – sereenheid.

Fop & Feestwinkel