Menu
  • Beoordeling 8.8/10
  • Fysieke winkel in Valkenswaard
  • Snelle verzending
  • Getoonde voorraad = winkel voorraad
  • 20.000 artikelen op voorraad

Tips voor versiering

Tips voor versiering

Vlaggetjes en slingers

Vaak is het meteen al feest wanneer je ergens een paar slingers, vlaggetjes en ballonnen ophangt. Het is het signaal waarop mensen meteen deken, hé, hier is iets aan de hand. Vrolijke kleuren wekken de nieuwsgierigheid van mensen en wanneer je dus open huis viert, of de verbouwing of wat dan ook, dan mogen slingers niet ontbreken.

Bogen van ballonen

Heel feestelijk zijn oog paradebogen gemaakt van ballonnen. Daar wordt een mens toch een partij vrolijk van. Weet wel dat je minstens 160 ballonnen nodig hebt om een beetje paradeboog te maken en dat je maximaal vier verschillende kleuren kunt gebruiken wanneer je er een draai in wilt maken. Kies ballonnen van een flink formaat, je moet ze kunnen opblazen tot ca 23 cm doorsnee. De ballonen knoop je telkens twee aan twee aan elkaar en dan nogmaals met elkaar zodat je er vier hebt.

Heb je eenmaal al je ballonen opgeblazen en geknoopt, dan bevestig je ze aan buizen van pvc, bijvoorbeeld met plakband. Door te verspringen en dat consequent in een bepaalde richting te doen, krijg je de draai die je wil.

Ballonnen kun je natuurlijk ook (laten) vullen met helium, waardoor ze vanzelf zullen opstijgen. Super leuk om een plafond vol met zwevende ballonen te hebben.

Knalfeestje met ballonnen

Natuurlijk knallen er wel eens een paar, dus zorg voor extra ballonnen. Je kunt in de helium ballonnen ook briefjes stoppen met opdrachten of misschien zelfs wel gewoon geld. Leuk voor het feestvarken of bijvoorbeeld het bruidspaar, wanneer ze ter afsluiting van het feest alle ballonnen mogen kapot prikken en het eventjes geld gaat regenenJ.