Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad

We kunnen online bestellingen niet verwerken in verband met extreme drukte. Kom naar de winkel, heel veel voorraad!

Filters

Piraat

Piet Piraat, wie kent hem niet. Iedere kleuter groeit tegenwoordig op met deze held van de Belgische kinder TV. Het is niet zo gek dat het jongens piraten carnavalskostuum één van de meest verkochte kostuums is voor jongens. Eigenlijk is dat niet terecht, want bij fop en feestwinkel kun je zoveel meer mooie en originele carnavalskleding kopen voor jongens. Dus voordat je toegeeft aan de wensen van je spruit, doe je er goed aan ook even onze andere mooie carnavalskleding te bekijken. Dat kan online maar natuurlijk ook in onze winkel in Valkenswaard. Maar we snappen het wel, want onze carnavalskleding Piraat voor jongens is net echt, je zou er zo bang van worden. Je kan de kostuums ook heel goed op school gebruiken bij een toneelstuk over Piet Piraat.

 

Toont alle 7 resultaten

Piraat met ooglapje, houten been en zwaard

Een piraat nadoen is niet zo moeilijk. Men neme een ooglapje, een stoppelbaard, een rode zakdoek en een gescheurd hemd. Voeg hier een handzaam kromzwaard aan toe, een papegaai en een houten been en je bent al een echte piraat. Wil je het helemaal echt maken dan zet je nog een piratenhoed op je hoofd of bindt er een bandana omheen (te vinden bij accessoires piratenfeest). Tot slot maak je je outfit af met een uniformjasje met veel knopen (soldaat, generaal of politieman) of één van onze speciale carnavalsjassen. Want de piraat draagt altijd de kleren van zijn slachtoffers en dat waren natuurlijk matrozen, soldaten en mariniers die de koopvaardijschepen vergezelden om te beveiligen tegen piraterij. En een scheurtje meer of minder, daar deden ze niet moeilijk over.

Jongens Piraat in het kraaiennest

De kleinste en snelste matrozen werden altijd in het kraaiennest gezet. Dat is het mandje helemaal boven in de mast waar je het beste zicht had op andere schepen of land in zicht. Jonge jongens viel die eer dan ook vaak te beurt. Ze hoefden niet mee te vechten, aar werden op de uitkijk gezet. Bij jouw jongens carnavalskleding mag dan ook zeker een verrekijker niet ontbreken. Kijk bij onze accessoires voor een mooi uitschuifbaar exemplaar en roep “Schip Ahoy!”

Fop & Feestwinkel