Fop en Feestwinkel
Beoordeling 8.8/10
Ook fysieke winkel
Snelle verzending
20.000 artikelen op voorraad
Filters

Productcategorieën

Pietenpak

Bent u op zoek naar een pietenpak? In ons assortiment vind u pietenpakken voor volwassenen (heren en dames) en kinderen. Wie zou niet graag één van de pieten van Sinterklaas willen zijn? Voor prachtige pietenkostuums bent u bij ons aan het juiste adres. Een pietenpak zit het lekkerste en ziet er het mooiste uit wanneer het van fluweel is. De mouwen en pijpen zijn altijd enigszins poffend en er hoort een grote witte kraag bij. U kunt kiezen tussen pietenpakken met lange of korte mouwen.

Resultaat 1–32 van de 56 resultaten wordt getoond

Verschillende pietenpakken

Er zijn natuurlijk verschillende pieten, daarom is er voor iedere piet een ander pietenkostuum. Denk maar eens aan Hoofdpiet, die zorg draagt voor het boek van Sinterklaas. Omdat Hoofdpiet héél belangrijk is, draagt hoofdpiet natuurlijk het mooiste pietenpak. Of de Paardenpiet, die op Amerigo, de schimmel van Sinterklaas moet passen. Deze piet draagt natuurlijk een pak dat tegen een stootje kan, of moeten we zeggen een schopje? Goed advies is belangrijk als u echt een goed kostuum zoekt, in onze winkel hebben we veel voorraad in echt fluwelen kostuums dus maak een afspraak en kom de kwaliteit zelf beoordelen.

Pietenpak met kraag en pofbroek

Of wegwijspiet, die ervoor zorgt dat Sinterklaas precies weet waar de kindertjes wonen, al brengt hij het er in de praktijk meestal niet zo goed van af. Maar goed dat we tegenwoordig beschikken over navigatie systemen, anders zou menig kind nog wel eens met lege handen komen te zitten op pakjesavond. Wegwijspiet had altijd een zwart pietenpak.

Coole Piet en rijmpiet

Mede dankzij de TV zijn er nog vele andere gespecialiseerde pieten bekend geworden, denk aan Chefpiet die natuurlijk baas is over de keuken en Rare piet dier ervoor zorgt dat niets vanzelfsprekend is. Pietje Paniek zorgt voor de nodige stress maar dankzij testpiet komt het meestal wel weer op zijn pootjes terecht. Vooral omdat Muziekpiet altijd wel een toepasselijk liedje weet en Opa piet oud en wijs genoeg is om de gemoederen te bedaren.

Dames pietenpakken

Kortom wie dit jaar een pietenpak nodig heeft, kan kiezen uit heel veel personages. Voor elk personage is wel een perfect pietenpak te vinden. Er zijn ook speciale damesuitvoeringen. Hoewel de traditionele zwarte piet androgyn is, kan het in moderne tijd ook aardig zijn om gewoon als dames piet te verschijnen. Dus met een mooie wijde rok, die er verdraaid Spaans uitziet. Misschien met een mooie petticoat eronder?

Let op: Onze pietenpakken zijn compleet met baret, jas met cape en broek. Wil je ook andere zaken om je pietenoutfit af te maken zoals kraag, oorbellen, pruik en schmink, dan kun je die apart bij ons bestellen. Voor een compleet zwarte pieten kostuum bent u bij ons aan het juiste adres. Door ons ruime assortiment pieten kleding is er voor iedereen wel een geschikt pietenpak te vinden.

Fop & Feestwinkel